Stranger Things senaristlerinden yeni sezonla ilgili hayranları heyecanlandıracak paylaşım

Dizinin 4. sezon senaryosu tamamlandı

Pandemi nedeniyle belirsizliğe düşen Stranger Things 4. sezon için nihayet önemli bir adım atıldı.

Yaşanan küresel salgın nedeniyle yapıma ara veren dizilerden biri de Netflix’in popüler dizisi Stranger Things’ti.

2016’ta yayımlanan dizi kısa sürede büyük bir hayran kitlesi yakaladı. Dizinin üçüncü sezonu 4 Temmuz 2019’da Netflix izleyicileriyle buluştu.

Pandemiden etkilenen 4. sezon yapım süreciyle ilgili ilk net bilgiyse dizinin senaristlerinden geldi.
 


CinemaBlend’de yer alan habere göre @strangerwriters adlı özel Twitter hesabından yapıma ilişkin gelişmeleri duyuran senaristler bu kez 4. sezonun tamamının senaryosunun tamamlandığını açıkladı.

Bu durumda yeni sezon için geriye çekimlerin başlaması ve post prodüksiyon aşaması kalıyor.

Senaristler daha önce de üzerinde, yeni bölümlere ilham veren her bir filmin isminin yer aldığı bir yazı tahtasının fotoğrafını paylaşmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tabloda Cehenneme Bir Adım'dan (The Descent) Jim Carrey'in komedi filmi Budala Dedektif'e (Ace Ventura: Pet Detective), Coen kardeşlerin Fargo'sundan, Stanley Kubrick'in Vietnam Savaşı draması Full Metal Jacket’a kadar pek çok film yer alıyordu.

Dizinin üçüncü sezonu Jim Hopper’ın (David Harbour) ölümünden 6 ay sonra Joyce Byers’ın (Winona Ryder) oğulları ve Eleven’la (Millie Bobby Brown) birlikte Hawkins kasabasından ayrılmasıyla sona ermişti.

Hopper üçüncü sezonun sonunda kendini feda etmiş görünüyordu. Ancak Stranger Things 4. sezon için yayımlanan ilk fragman Hopper’ın hala hayatta olduğunu ve Rusya’da tutsak tutulduğunu ortaya çıkarmıştı.

Hopper’ı canlandıran aktör David Harbour martta yaptığı açıklamada Stranger Things 4. sezonun Hopper’ın kişisel geçmişini ele alacağını söylemişti. Harbour şu ifadeleri kullanmıştı:

4. sezonun sizlere Hopper’ın kişisel geçmişiyle ilgili önemli detayları sunacağını ilk elden biliyorum. İlk çekimin ilk karesinden bu yana bildiğim ama şimdiye kadar paylaşmadığım bir detay. Nihayet bunu etkili şekilde ortaya koyacağız. Sizin henüz bilmediğiniz bu şey benim karakterle ilgili en sevdiğim detay, New York, Vietnam ve babasıyla ilgili anılarıyla bağlantılı olacak.
 

Independent Türkçe, CinemaBlend

DAHA FAZLA HABER OKU