The Walking Dead sinema filminde diziden tanıdık bir karakter daha yer alacak

Carol’ın, Rick’in hikayesine odaklanacak The Walking Dead film üçlemesinde yer alacağı belirtildi

Rick Grimes’ın hikayesi henüz bitmedi. Andrew Lincoln, karakterinin Alexandria’dan bir helikopterle yolculuğa çıkmasından sonra başına gelenleri konu alan The Walking Dead filmlerinden oluşan koca bir üçlemede kahramanımız olarak geri dönecek.

Karakter sevdiklerinden kilometrelerce uzağa gitse de aşina olduğumuz çok sayıda karakterin farklı şekillerde filmlerde rol alacağı tahmin ediliyor.

An itibarıyla Jon Bernthal, Norman Reedus, Danai Gurira, Jeffrey Dean Morgan ve Cailey Fleming’in Rick Grimes üçlemesinin belli yerlerinde görüneceğini çoktandır biliyoruz ve şimdi listeye eklenecek bir ismimiz daha var.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered’da yer alan habere göre Melissa McBride’ın da aynı şekilde Carol karakteriyle filmlerde rol alacağını belirtti.

Karakterin üç filmin hangisinde yer alacağı bilinmiyor ancak en az birinde bulunacak. Carol’ın da bir şekilde üçlemeye dahil olması epey mantıklı. Neticede McBride seride uzun süredir kalmayı başarmış az sayıda karakterden birini canlandırıyor ve Rick’le köklü bir geçmişi var.

Carol daha önce Lincoln’ın da oynadığı Fear the Walking Dead’in sezon prömiyerinde yer almasıyla da konuk karakter haline zaten gelmişti.

Film üçlemesinin olay örgüsüne dair detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Örneğin Rick’in zombi virüsüne tedavi arayan bilim insanlarının yönettiği bir topluluğa götürüldüğünü öğrenmiştik.

Bu kişiler ilk başta iyi insanlar gibi görünse de Grimes yöntemlerinin çok da etik olmadığını fark edecek. Zira bilim insanları canlı insanlar üzerinde deneyler yapıyor olacak.

The Walking Dead dizi gibi ilk film de küresel salgın nedeniyle ertelendi ama AMC hala üçlemeyi planlanan zaman içinde bitirmeyi hedefliyor. 

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU