Cübbeli Ahmet'ten, Çakıcı görüşmesinden sonra Bahçeli'ye destek: Eleştiri videosunu da sildi

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak anılan Ahmet Mahmut Ünlü, Alaattin Çakıcı'ya bugün bir ziyaret gerçekleştirdi

Fotoğraf: X

Ziyareti Çakıcı'nın "yakın dostu" olarak bilinen Üzeyir Çakmaktaş sosyal medya hesabından paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çakmaktaş ziyareti, "Cübbeli Ahmet Ünlü Hoca, bugün Alaattin Çakıcı’yı ziyaret etti. Gündeme dair bilgi alışverişinde bulundular…" sözleri ile duyurdu. Çakmaktaş "Ahmet hoca,Genel Başkanımızın yaptığı çağrının niyetini,gelişmeleri dikkate alarak daha iyi anladığını, yanlış anlaşılmayı izale edeceğini bildirdi!" dedi.

Ziyaret sonrası, Cübbeli Ahmet'ten Bahçeli'ye destek olarak yorumlanabilecek bir açıklama geldi. Açıklama şöyle:

Gelinen noktada şu gerçek ortaya çıkmıştır ki; Kandil’den Cemil Bayık ve adamlarından gelen açıklamalardan anlaşılan odur ki; Kandil Abdullah Öcalan’ı hiç adam yerine koymuyor ve onun hiçbir etkisi olmadığını açıklıyor. Böylece Devlet Beyefendi’nin: “PKK’nın arkasında Siyonist Yahûdîler ve Amerikalılar var” sözünün doğruluğu ortaya çıkmış oluyor. Demek ki Devlet Bey, Apo’nun güçsüzlüğünü ve Kandil’in direk Siyonizme bağlı olduğunu ifade etmek için bu açıklamaları yapmış. Allâh-u Teâlâ, devletimizi, milletimizi ve İslam dünyasını bütün dâhilî ve hârici tehlikelerden muhâfaza buyursun. Âmîn!

İki gün önce eleştirmişti

Cübbeli Ahmet, 24 Ekim tarihli videosunda Bahçeli'nin sözleri ile ilgili "Biz Hakk’ı bugüne kadar söyledik, çözüm sürecinde de karşı çıktık. YouTube’lar var, kayıtlar kaybolmuyor. Şu anda bu işleri yanlış buluyoruz. Düşmanla kafirle barış olmaz, muharebe olur. Son terörist kalana kadar mücadele devam. Şimdi iş nereye döndü ilk teröristi Meclis’e getirmeye döndü. Ulan ‘son teröriste kadar öldüreceğim’ dedin, şimdi ilk teröriste ‘gel de başıma geç’ diyor." demişti.

Cübbeli Ahmet'in bugünkü ziyaretten sonra, sözünü etttiği sohbet videosunu da sildiği görüldü.

Ne olmuştu?

Çakıcı'nın geçtiğimiz günlerde MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmesi dikkat çekmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU