Özgür Özel: TUSAŞ saldırısıyla, Türkiye'ye istikamet tayin edilmeye çalışıldı

Özel, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ndeki yaralıları ziyaret ettikten sonra açıklama yaptı

Fotoğraf: AA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ saldırısında yaralanan yurttaşları, hastanede ziyaret etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sözlerine "Çok büyük bir faciayı, büyük bir tehlikeyi 5 tane şehit ve yaralılarımız çok daha kötü olabilecekken olaya müdahil eden polislerimizle, özel timle atlatmış durumdayız. Kayıplarımız için Allah’tan bir kez daha rahmet diliyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" diye başlayan Özel, saldırıyla Türkiye'ye yön verilmeye çalışıldığını belirtti.

Özgür Özel, şu ifadeleri kullandı:

Türkiye’nin bir terör saldırısıyla Türkiye’ye yön verilmeye çalışıldığı, istikamet tayin edilmeye çalışıldığı, duyguların yönetilmeye çalışıldığı, insanların korkutulmaya çalışıldığı ve siyasete yön verilmeye çalışıldığı bir durumdur. Bunu yapan kim olursa olsun karşısında bir ve bütün olarak durmak lazım. Darbeciler bunu yapmaya kalktığında da bunu yapmak gerekiyor, terör amacına ulaşmaya çalıştığında da vatandaşı korkutarak, siyasete yön vererek toplumu korkutmaya çalışıyorlar. Buna teslim olmayacağız, teslim olunmaması gerekiyor.

Özgür Özel, tüm yaralıların sağlık personeline teşekkür ettiğini de belirterek "Türkiye’de çok iyi yetişmiş, mesleğini çok iyi yapan, etik ve ahlaki değerleri çok yüksek bir sağlık ordusu var. Biz onlara inanıyoruz, güveniyoruz ve kendilerine milletimiz adına bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU