Yarım saat arayla iki kadını katleden erkeğin video kaydı çıktı

Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner isimli iki genç kadın bugün toprağa verilmişti

Dün yaşanan çifte cinayette 19 yaşındaki Semih Çelik, yarım saat arayla aynı yaştaki iki kadını öldürdü, birini parçalara ayırıp surlardan aşağı attı, ardından boğazına ip bağlayıp surlardan atlayarak intihar etti.

Öte yandan; Semih Çelik'in dün katlettiği İkbal Uzuner için geçen yıl bir video çektiği ortaya çıktı. Videoda Çelik'in şu ifadeleri kullandığı görüldü:

İkbal, seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşadığın korkuların yüzünden özür dilerim. Bunlar için senden çok özür dilerim. Benim için her şey güzeldi. Umarım normal bir yaşam yaşarsın. Sana söylemem gereken bir şey var. Dün seni gördüğümde seni öldürmeye gelmiştim. Bu hayattan çıkarken, can almak istiyorum. Bu insanın sen olması daha değerli. Kalbini çıkarmak, gözlerini...

Biliyorsun zaten onları. Bekledim. Normalde normal bir gün yaşasaydın ölmüş olurdun. Fakat tanrı o kadar yardım etti ki.. Vazgeçtim. Seni öldürsem kendi cehennemimi yaratmış olacağım. O yüzden kendi başıma öleceğim.

Babası: Psikolojik sorunları vardı

Kurye olarak çalışan baba Adem Çelik, polise, Eyüpsultan ilçesinde öldürülen maktul Ayşenur Halil isimli genç kızın oğlunun sevgilisi olduğunu, Fatih'te surlarda öldürdüğü İkbal Uzuner adlı genç kızın da oğlunun okul arkadaşı olduğunu söyledi. Oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu anlatan baba, oğlunun daha önce rahatsızlığıyla ilgili hastanede tedavi gördüğünü söyledi.

Çelik'in bir yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı EAH ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğu tespit edildi.

Ne olmuştu?

Elde edilen bilgilere göre, mesleği kasaplık olan şüphelinin akıl hastalığı nedeniyle bu yıl içerisinde 5 kez hastanede tedavi gördüğü, hakkında 2 kez kayıp ihbarı verildiği, 1 kez intihara teşebbüs ettiğine dair kayıt olduğu belirlendi.

Şüpheli, Eyüpsultan'da birlikte yaşadığı ailesinin, kız kardeşini üniversiteye götürmek üzere şehir dışına çıkması üzerine evde tek kaldı. Burada eski kız arkadaşı Ayşenur Halil'i başını keserek öldüren şüpheli, daha sonra yeni kız arkadaşı İkbal Uzuner ile Fatih'te buluştu.

Birlikte surların tepesine çıktığı İkbal Uzuner'in de başını kesip vücudunu parçalara ayıran şüpheli, olayın ardından intihar etti.

Cenazesine üç kişi katıldı

İstanbul'da 2 genç kızı katleden Semih Çelik, Kilyos Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze namazına sadece 3 kişinin katıldığı görüldü.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU