Özgür Özel'den HÜDA PAR'a sert tepki: Mikroba niye hastalık yapıyorsun diye soramazsın

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Anayasa'nın 4. maddesine karşı olduklarını açıklamıştı

"Bir tarafta Cumhur İttifakı var. Cumhur İttifakı'nın bileşenlerinden birisi de HÜDAPAR..." diyen Özel sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

'Kadınları sokak hayvanları gibi sahipsiz bırakmayın, sahiplendirelim' diyen HÜDAPAR, domuz bağcıları avukat tutup savunan, sonra da partisine kaydeden HÜDAPAR 'Anayasa'nın ilk 4 maddesine karşıyız' diyordu. Seçim zamanı ağzını kapattılar. Şimdi konuşuyor; biz Anayasa'nın dördüncü maddesine karşıyız diyorlar. Benim HÜDAPAR'a bir sözüm yok; mikroba sen niye hastalık yapıyorsun diye soramazsın!

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

 

MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslenen Özel, şöyle konuştu:

Benim HÜDA PAR'a bir sözüm yok; mikroba sen niye hastalık yapıyorsun diye soramazsın! Ama milliyetçi muhafazakarım diyenler, hele hele Devlet Bey'e soruyorum, sen ne diyorsun bu HÜDA PAR'a? Kimler kimlerle beraber! Ama milliyetçi muhafazakarım diyenler, hele hele Tayyip Bey'in sağ kolunda HÜDAPAR, sol kolunda Devlet Bahçeli var. 

Erken seçim çağrısını yineleyen Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "Sandığa gideceksin Tayyip Bey, sandığa gideceksin. İşsizliği engelleyemeyenin, yoksulluğu bitiremeyenin, fiyatları indiremeyenin gideceği yer seçim sandığıdır. Kaçamazsınız; geçim yoksa seçim var" ifadelerini kullandı.

Bilal Erdoğan'ın göçmenlerle ilgili açıklamalarına tepki gösteren Özel sözlerini şöyle sürdürdü:

Ucuz iş gücüymüş! Bu kadar Balıkesirli, bu kadar vatan evladı gencimiz işsizken Suriyelileri övmek nasıl bir akıldır. Her gün bir suça bulaşan bunları, sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermek nasıl bir vicdandır bunu bir kenara yazalım. İşte AK Parti budur, işte Bilal Erdoğan budur, işte Recep Tayyip Erdoğan budur. Bunlar Suriyelilerin dostu, bu milletin karşıtıdır arkadaşlar.

Yine Bilal Erdoğan'ın "EYT çok büyük bir hataydı. Karşı çıkamadık. Çok yanlış yaptık. Yattığı yerden para almak yok hiçbir ülkede" dediğini hatırlatan Özel, "Bak sen! Dünya kadar Suriyeli yattığı yerden para alacak, buna alkış tutacaksın; Bilal Efendi sen 12 bin 500 lirayı al, bırak çocuk okutmayı, bırak kira ödemeyi, bir başına karnını doyur da bir kere göreyim ben seni!" diye konuştu.

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU