Trump, Taylor Swift'in seçimlerde kendisine oy vermesi için çağrıda bulunduğu sahte bir fotoğraf paylaştı

Trump'ın yaptığı paylaşımda Swift, Amerikan bayrağının renklerini taşıyan giysiler içinde gösterildi ve “Taylor Swift Donald Trump'a oy vermenizi istiyor” başlığı kullanıldı. Cumhuriyetçi başkan adayı Trump ise “Kabul ediyorum!” diye yazdı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, kampanyası sırasında York, Pensilvanya'da konuşuyor / Fotoğraf: AP

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Truth Social platformunda Amerikalı pop yıldızı Taylor Swift'in seçmenlerden Kasım ayındaki başkanlık seçimlerinde kendisine oy vermelerini istediğini gösteren sahte bir fotoğraf paylaştı.

Trump'ın pazar günü platformda yaptığı paylaşımda Swift, Amerikan bayrağının renklerini taşıyan giysiler içinde gösterildi ve “Taylor Swift Donald Trump'a oy vermenizi istiyor” başlığı kullanıldı. Cumhuriyetçi başkan adayı Trump ise “Kabul ediyorum!” diye yazdı.

Swift bu yılki başkanlık seçimlerinde herhangi bir adayı desteklediğini açıklamadı, ancak geçmişte Demokratları desteklemişti. Swift, 2020 seçimlerinde Başkan Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i destekledi.

Demokrat Parti, Harris'in adaylığını partinin bu hafta Chicago'da yapılacak ulusal kongresinde resmen açıklayacak. Swift ve Trump'ın sözcüleri yorum taleplerine henüz yanıt vermedi.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

 

Şarku'l Avsat'ın haberlerine ulaşmak için tıklayın

DAHA FAZLA HABER OKU