CHP Sözcüsü Yücel'in WhatsApp hesabı çalındı: Parti, gruplardan bilgi sızıp sızmadığını araştırıyor

Hesabı çalınan Yücel, CHP’li vekillerin olduğu gruptan çıkarıldı. CHP, WhatsApp gruplarından bilgi sızıp sızmadığına dair araştırmalara başladı

Fotoğraf: CHP

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile WhatsApp hesabının ele geçirildiğini duyurdu.

Yücel paylaşımında şunları kaydetti:

Önemli Duyuru:

WhatsApp hesabım maalesef kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiştir. Hesabımdan size gelen mesajların, aramaların ya da diğer iletişimlerin benden gelmediğini ve güvenli olmadığını bilmenizi isterim. Bu süre zarfında lütfen benden gelen hiçbir mesaja itibar etmeyin, linklere tıklamayın ve kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Hesabımı geri almak ve güvenliği sağlamak için gerekli adımları atıyorum. Bu konuda göstereceğiniz anlayış ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Eğer acil bir durumda bana ulaşmanız gerekiyorsa, lütfen alternatif iletişim yollarını kullanın.

Profil fotoğrafı değişti

Gerçek Gündem’de yer alan habere göre; Yücel’in profil fotosu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Rabia işareti yaptığı fotoğrafı ile değiştirildi. Yücel’in bu açıklaması ile eş zamanlı olarak CHP’li vekillerin olduğu gruptan çıkarıldığı öğrenildi. CHP bir yandan da gruptan bilgi sızıp sızmadığına dair araştırma yapmaya başladı.

 

Independent Türkçe, Gerçek Gündem

DAHA FAZLA HABER OKU