Rami Malek’in sevgilisi Lucy Boynton: Hayranlarının ona sokak ortasında dokunma şekli “şok edici”

Boynton “Bence bir sahiplenme duygusu var” dedi

Boynton ayrıca Bohemian Rhapsody çekimleri sırasında Malek’e duyduğu hayranlığı da ifade etti (Reuters)

Lucy Boynton, hayranlarının Bohemian Rhapsody filminde başrolü paylaştığı oyuncu sevgilisi Rami Malek’e yaklaşma şeklini eleştirdi. 

Porter’a konuşan 25 yaşındaki oyuncu, sevgilisiyle birlikte toplum içine çıktıklarında bazı hayranlarının fazla heyecanlanarak Malek’e “dokunmaya” çalıştığını söyledi.

Malek’in başrolde oynadığı bilim kurgu dizisine ve Freddie Mercury’yi canlandırdığı Bohemian Rhapsody filmine atıfta bulunan Boynton “Mr. Robot’u ya da Freddie’yi izledilerse, insanların onun performansından heyecan duyduklarını görmek güzel. Ancak insanların ona dokunması… Demek istediğim, size tamamen yabancı birine sokak ortasında dokunamazsınız. Ve bir sahiplenme duygusu olduğunu düşünüyorum. Onlara göre zaten çıkardığınız kamerayla birinin yanına gelip kiminle olduklarını umursamamak sorun değil” dedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu yakın zamanda özellikle rahatsız edici bulduğu “dokunma” hadisesini hatırlatarak sözlerini sürdürdü:

Annemle birlikteyken oldu ve biz bir kenara itildik. Epey şok ediciydi.

Bohemian Rhapsody çekilirken tanıştığı Malek’e olan hayranlığı ve Malek’in oyunculuk sürecinin her bir aşamasına dahil olması hakkında da konuşan Boynton “Başrol oynayan birinin filmin her bir aşamasına dahil olduğunu daha önce gerçekten görmedim. Bunu daha bilinçli olarak yapmaya çalıştım. Daha inatçı hale geldiğimi ve bir projeyi anlama açısından daha iyi söz dağarcığına ve kendi zevklerime sahip olduğumu düşünüyorum” dedi.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU