Doğu Perinçek'ten Sinan Ateş davası iddiası: AK Parti ile MHP'nin arasını açma planının bir parçası

Perinçek, “O olay kullanılarak Milliyetçi Hareket Partisi'ne karşı yeni bir operasyon, tertip yürütülüyor” dedi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin yayın organı Ulusal Kanal'ın canlı yayınında Sinan Ateş cinayeti hakkında konuştu. "Milliyetçi Hareket Partisi'ne karşı yeni bir operasyon, tertip yürütülüyor" iddiasında bulunan Perinçek şu ifadeleri kullandı:

Bakın Sinan Ateş olayı çok açık. Ben Sinan Ateş olayında savcı veya polis, dedektiflik yapacak değilim. O ayrı bir konu. Ama o boyutların çok ötesinde bir plan var burada. Yani bir suikastın araştırılması yok. Burada doğrudan doğruya Milliyetçi Hareket Partisi'ni yalnızlaştırma, tecrit etme, mahkum etme... Yani terörist falan filan bu olaylara karışmıştır diye... Ve AK Parti ile MHP'nin arasını açma, AK Parti'yi Cumhuriyet Halk Partisi'nin partneri, ortağı yapmaya yönelik planın bir parçası. Çok açık.

Sinan Ateş olayı üzerinden, olay ne olursa olsun. Faili kim olursa olsun. Onu hiç merak bile etmiyorum. O olay kullanılarak Milliyetçi Hareket Partisi'ne karşı yeni bir operasyon, tertip yürütülüyor. Yeni tertip diye niçin söylüyorum? Bundan evvel Meral Akşener'in önderliğinde MHP'den bir grup kopartıldı... Bu bir Amerika tertibiydi. Meral Akşener de o operasyonun lideriydi. Orada bir başarı elde ettiler, MHP'den çok büyük bir güç kopardılar.

Bugün yine bir tertibin yapıldığı apaçık ortada. Bu 'yumuşama' falan filan, cumhurbaşkanımızla CHP Genel Başkanı arasındaki görüşmeler... Bunlarla birlikte değerlendirdiğimiz zaman Cumhur İttifakı'na karşı, MHP-AK Parti beraberliğine karşı bir tertip olduğu apaçık ortada.

 

Ulusal Tv 

DAHA FAZLA HABER OKU