Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birbirleriyle kavga etmekten gözü memleketi görmüyor

Erdoğan, “Bunlarda vizyon yok, proje yok. hayalleri sadece kendi çıkarları ile sınırlı” dedi

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında öçetle şunları söyledi: 

Türkiye'nin her coğrafyasından kardeşlerimiz güven içinde yaşıyor. Mersin ülkemizle birlikte dünyaya da kardeşlik dersi veriyor. 

Bereketli topraklarıyla, ihtişamlı dağları ve topraklarıyla, güzide insanlıyla Mersin daima ülkemizin vitrin şehirlerinden biri oldu. Mersin, Türkiye Yüzyılı'nın da öncülüğünü üstlenecektir. Geçtiğimiz Mayıs ayında cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı'na %40 ve milletvekilliğinde %38 oy oranı için sizlere teşekkür ediyorum. Bugün Mersin'de 85 bin kişi alanda.

Mersin'in Türkiye Yüzyılı'nın da öncülüğünü üstlenecektir. Geçtiğimiz yılın mayıs ayında yapılan seçimlerde cumhurbaşkanlığında yüzde 40, Meclis'te yüzde 38 oy oranıyla verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum.

Şu an burada 85 bin kişi var. Mersin bir başkasın bugün. Ben inanıyorum ki gümbür gümbür Mersin 31 Mart'a yürüyecek.

Bİz 21 yıldır Mersin'e sadece eser getirdik, hizmet getirdik. Peki muhalefet ne getirdi? Bunların getireceği hiçbir şey yok. Hayata geçirdiğimiz kalkınma adımları ile Mersinli kardeşlerimizin hep yanında olduk. Burada hangi belediye vardı? CHP belediyesi. CHP Belediyesi Mersin'e hiçbir şey vermedi. Daha bu güzel Mersinimizi bunlara teslim edemeyiz. Akdeniz'de nasıl destan yazdıysak Mersin'in tamamında destan yazalım.

"Hyalleri sadece kendi çıkarları ile sınırlı"

Bunlarda vizyon yok, proje yok. hayalleri sadece kendi çıkarları ile sınırlı. Eskiler otu çek, köküne çek derler. Bunların genel başkanları ne ki Mersin'deki adayları ne olsun. Birbirleriyle kavga etmekten gözü memleketi görmüyor. Dem'lenmekten başka bir işleri kalmıyor. Mersin'in eksikliklerini kapatmak için niyet sahibi bile değiller.

Siz bakmayın arada bir atıp tuttuklarına. Emin olun hepsi yalan. Geçtiğimiz seçimlerde verdikleri sözlerden hangisini hayata geçirdiler. Mersin'i gerileten bunlar değil mi? Şehrin yıllarını çalan bunlar değil mi? Bakanlıklarımızın yaptığı yatırımlar dışında, Mersin'e tek bir çivi çakmadan karşısınız çıkıp sizden destek isteyenlere en büyük dersi vermek boynunuzun borcu değil mi? Mersin'e arka bahçeleri muamelesi yapanlara milli iradenin gücünü göstermeyecek misiniz? Mersin zübük siyasetçi tiplerini sırtında taşımak zorunda değil.

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU