Turgut Altınok: Ankara'ya ok gibi bir adam lazım

Altınok, OSTİM Konferans Salonu'nda sanayicilere hitap etti

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkan adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) sanayiciler ile GİMAT Gıda Toptancılar Sitesindeki iş insanlarıyla bir araya geldi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sanayicilere destek vereceklerini dile getiren Altınok, sanayi bölgelerine park, bahçe ve spor tesisleri de kazandıracaklarını aktardı. Keçiören Belediye Başkanlığı döneminde yürüttükleri sosyal belediyecilik çalışmalarının reklamını yapmadıklarını ifade eden Altınok, şunları kaydetti:

Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yardımlar kendi bütçesinin yüzde 4 oranındadır. (Mansur Yavaş) 'Ben yol yapmadım, yardım yaptım' diyor. Böyle bir şey yok. Yeni yollar, bulvarlar yapmak lazım. Yoksa 2-3 yıl sonra Ankara'nın trafiği İstanbul'u geçecek. Ankara, daha çok eser ve hizmeti hak ediyor. 5 yılda bir tane yapılan organize sanayi alanı yok.

31 Mart'ta ışıkları yakacağız, gerisini de biz yapacağız. (Mansur Yavaş'ın) Her mahalleye bir kreş sözü vardı, yapılan toplam 20 kreş var. Ankara'ya hızlı, ok gibi adam lazım. 4,5 yıldır tadilatını yapıp buz patenini açamadı, hayvan barınağını yapamadı. Biz bu şehri canlandıracağız. Büyükşehirde asgari ücretten az maaş alan personel var. İşten kimseyi çıkarmayacağız, kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız, maaşlara zam yapacağız. Kira öder gibi binlerce konut yapacağız. Yapacağım dediğimi yapmazsam bana söyleyin. Hangi partiye mensup olursak olalım Ankara'ya hizmet etmek lazım.

 

AA, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU