CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tugay partililer tarafından karşılandı

Tugay, “Bu şehirde taş üstüne taş koymak isteyen, bizlere katkı vermek isteyen herkese yol açacağız, onların yanında olacağız” dedi

Fotoğraf: AA

CHP'den İzmir büyükşehir belediye başkanı adayı olarak gösterilen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay için İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda partililer tarafından karşılama töreni düzenlendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Havalimanı girişinde sloganlarla karşılanan Tugay, yaptığı konuşmada, demokrasinin bir nöbet değişimi olduğunu belirterek şunları söyledi:

Ne mutlu bana ki bu dönemde Karşıyaka Belediye Başkanlığımın sonunda partim bana İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını layık gördü. Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Özgür Özel, Merkez Yürütme Kurulumuz, Parti Meclisimiz, milletvekillerimiz ve bu süreçte yanımda olan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, hepsi sağ olsun, var olsunlar. Benden önce elbette ki bu bayrağı birileri taşıyordu, daha eskileri var ama Ahmet Piriştina, Aziz Kocaoğlu ve en son geçen 5 yıl boyunca başkanımız Tunç Soyer bu bayrağı taşıdı ve dünyanın en güzel şehri olan İzmir'e hizmet etti. Her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kaybettiğimiz başkanımız Ahmet Piriştina'yı saygıyla, rahmetle, minnetle anıyorum ve hayatta olan değerli başkanlarımızla her zaman birlikte olacağız, omuz omuza olacağız, onların deneyimlerinden her zaman faydalanacağız. Çok değerli başkanlarımızı da ayrı ayrı selamlıyorum, onlara çok teşekkür ediyorum. Onların yükselttiği bayrağı ve paha biçilemez miraslarına, İzmir'e kazandırdıkları değerlere yakışmayı namus, vefa ve yurtseverlik borcu olarak görüyorum.

Seçim otobüsü üzerinden partililere seslenen Tugay şunları söyledi:

Türkiye yoksullukla, işsizlikle mücadele ederken, Türkiye'de haklar kaybedilirken biz insanlarımız daha fazla sahip çıkacağız. Ev sahibi olmayanları ev sahibi yapacağız, iş sahibi olmayanları iş sahibi yapacağız.

Tarımda zorluk yaşayan çiftçilerimize daha fazla destek olacağız ve biz İzmir'i zenginleştireceğiz, kalkındıracağız. Gençlerimiz artık bu şehirde yaşamak isteyecek, bu şehirden başka bir yere gitmek istemeyecek. Bu şehirde yaşayan her vatandaşımız bilecek ki İzmir Büyükşehir Belediyesi onların ihtiyaç duydukları her zaman yanlarında olacak ve İzmir Büyükşehir Belediyesi elleri temiz, yürekleri temiz insanlar tarafınca yönetilecek

Bu şehirde taş üstüne taş koymak isteyen, bizlere katkı vermek isteyen herkese yol açacağız, onların yanında olacağız ve insanlarımıza belediye hizmetlerini daha fazla ve daha uygun fiyatlarla götürmek için de üzerimize düşeni yapacağız.

Cemil Tugay'a CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da eşlik etti

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU