Özdağ İstanbul adayını tanıttı: Özgür Özel aday tanıtım toplantılarını değil, DEM Parti ile görüşmelerini iptal etsin

Özdağ, “AKP'nin de iptal etmesi gereken bir başka büyük teröristin Şeyh Said’in Diyarbakır’da 12 kilometrelik bulvara kayyum tarafından isminin verilmesini iptal etmesidir” dedi

Fotoğraf: AA

Beyoğlu'ndaki otelde düzenlenen Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu ve İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı, partinin genel başkanı Ümit Özdağ'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Özdağ, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz ve sızma girişimi sonucu şehit olan askerlere rahmet, yaralı askerlere de şifa diledi.

Özdağ, İstanbul'un Türkiye'nin ekonomik, kültürel, finansal merkezi olduğuna işaret ederek, "Mevcut haliyle Türkiye için çok büyük bir güç kaynağı İstanbul fakat bu kadar büyük bir gücün, bu kadar küçük bir coğrafyada büyük sorunlarla birlikte yoğunlaşması da aynı zamanda bu ülkeyi, bu bölgeyi bir milli güvenlik sorunu haline getiriyor" değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul'da zafere ulaşmak için hep birlikte büyük bir mücadele vereceklerini söyleyen Özdağ, "Artık İstanbul, aslında birbirinden çok farklı olmayan iki zihniyet arasında sıkışmaya mahkum değil. Bu iki zihniyet de İstanbul'da şimdiye kadar onlarca yıldan beri aynı müteahhitlerle çalışıyor. Bu iki zihniyet de İstanbulluları değil müteahhitlerin çıkarlarını savunuyor." dedi.

Özdağ, seçimi kazanmaları durumunda İstanbul'u mülteciler için çekim merkezi olmaktan çıkaracaklarına söz verdiklerini ve ilçe belediyelerinde İstanbulluların bir tek kuruşunun dahi mülteciler için harcanmayacağını dile getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Biz aday tanıtım toplantımızı  iptal etmeyeceğiz. Özgür Özel'in aday tanıtım toplantılarını değil, DEM Parti ile görüşmelerini iptal etmesi gerekiyor” diyen Özdağ, “AKP de iptal etmiş bir tanıtım programını. AKP'nin de iptal etmesi gereken bir başka büyük teröristin Şeyh Said’in Diyarbakır’da 12 kilometrelik bulvara kayyum tarafından isminin verilmesini iptal etmesidir” dedi.

 

Independent Türkçe, AA

 

DAHA FAZLA HABER OKU