Haluk Levent: Bahçeli'nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum

"Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum"

Fotoğraf: AA

MHP lideri Devlet Bahçeli bugünkü grup toplantısında AHBAP Derneği ve Babala TV'ye dair bazı açıklamalarda bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

MHP liderinin konuşmanın ardından AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent Twitter'da ''Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz'' diye yazdı.

Levent bu mesajını, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'nın kendisine yönelik övgü ifadelerinin yer aldığı videoyu alıntılayarak paylaştı:

Levent, şu bilgilendirmeyi de yaptı:

Bilgi eksikliği gitmiş olabilir diye dün sabah ben ve Ahbap ekibim yapacağımız çalışmalarla ilgili başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere siyasi parti liderlerinden randevu almaya başlamıştık. Randevu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herkese yapacağımız çalışmaları anlatacağız.

Bahçeli'nin ifadeleri

MHP lideri, bugünkü grup toplantısında şunları söylemişti:

Devleti kenara itip ahbap çavuş ilişkisiyle yardım toplanması, bu kapsamda paralel bir hat kurulması, devletin inandırıcılığını gölgelemektedir. Bizim nazarımızda itibar edilmemesi gereken bir yanlıştır. Hatay'da baraj yıkıldı yalanını sosyal medyada servis edenler afet bölgesinde neyin peşindedir. Devletin yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babablacılar kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarlar Türkiye televizyonlarında artık yer almamalıdır. Bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır?

"MHP'li vekilin kızı AHBAP'ta yönetici"

Bahçeli’nin ifadeleri sosyal medyada tartışmaya devam edilirken Gazeteci İsmail Saymaz, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın kızı Hilal Varlı’nın AHBAP’ın Ankara İl Başkanı olduğunu paylaştı. Levent de bu paylaşımı alıntılayarak şunları yazdı:

Ahbapta her siyasi oluşumdan insanlar mevcut. Çünkü Ahbap’ın önceliği iyilik yapmak. Ek bilgi vereyim. Hilal kardeşimiz yıllarca Şehirler Kurulu ve Ankara başkanlığı yaptı. Güzel yönetti . Birkaç ay önce evlenince affını istedi. Hatta düğününde Ahbaplar da oradaydı.

AHBAP'ı kim denetleyecek?

Öte yandan Haluk Levent, AHBAP Derneği'ni kimin denetleyeceğini Twitter üzerinden şu mesajla açıkladı:

Uluslararası denetim şirketlerini ve Türk denetim şirketini bugün açıklayacağımızı belirtmiştik. TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ tüm satın almalar süresince Ahbap’ı denetleyecek. Yurtdışı firmasını 4 saate açıklayacağız.

Haluk Levent kaza geçirdi

Hatay’dan depremin merkez üssü Pazacık’a giderken kaza geçiren Haluk Levent, açıklama yaptı.

Sosyal medyadaki paylaşımında Levent, "Pazarcık yakınlarında çukurlu yola hızlı giriş yaptık galiba. Özür dileyerek yazıyorum kemer takmamıştım kafamı 2 kez tavana çarptım. Kaslarda biraz zedelenme var. Çalışabilecek durumdayım. 1 saate kadar işimin başına geçerim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten iyiyim" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU