Bahçeli depremzedeler için 1 milyon liralık bağış yaptığını açıkladı

Bahçeli, Erdoğan'ın bugün açıkladığı deprem bölgesinde ilan edilen OHAL kararını destekleyeceklerini belirtti

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin sosyal medua hesabından paylaşımlarda bulundu.

Türkiye'nin büyük bir felakete maruz kaldığını söyleye Bahçeli, "Üzüntümüz tarifsizdir. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinin merkez üssü olduğu şiddetli depremler vahim bir yıkıma neden olmakla birlikte yüreğimizi dağlamış milletimizi derinden sarsmıştır" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıkladığı deprem bölgesinde ilan edilen OHAL kararını destekleyeceklerini belirtti.

Depremzedeler için yaptığı bağış miktarını da açıklaya Bahçeli şunları kaydetti:

Ayrıca şahsım adına depremle mücadele kapsamında AFAD’a 1 milyon liralık yardım yaptığımı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın da kan bağışı başta olmak üzere her konuda destek ve yardımını sahada göstereceğini bu vesileyle açıklıyorum.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, halen tedavi altında bulunan vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, vatanımız sağ olsun, milletimiz sağ olsun.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU