Cübbeli Ahmet: Çarşafı çıkarmış, mini etek giymiş, LGBT'ci derneklerin elinde bulunanların laflarıyla aileleri zan altında bırakmak Müslümanlar'a yakışmaz

"Delilimiz olmayan konularda konuşmamız caiz değildir. Delili olmayan, ispatı olmayan yalan yanlış bilgilerle dolu bir durum çıktı ortaya."

İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G.yi 6 yaşında evlendirdiği iddiaları gündemdeki yerini koruyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de YouTube üzerinden yayımladığı videoda konuya değindi.

"Tarîkat ve Cemaatlerin Her Ferdini Nâmus İftirâlarıyla Zan Altında Bırakanlara Cevabım" isimli videoda şunları kaydetti:

Doğru, delil ister. Şahit ister. Burada gayrimeşruluk, zina, eşcinsellik, tecavüz, taciz var mıdır? Bu gibi konularda yorum yapmak için ya gözünle görmek ister ya da deliller, dört şahitli deliller ister. Bu delillere sahip olmayanların internet haberleriyle hele bir de çarşafı çıkarmış, mini etek giymiş, iki senedir kimlerin elinde olduğu sabit olmayan LGBT'ci, komünist, feminist derneklerin elinde bulunanların laflarıyla Müslüman aileleri zan altında bırakmak Müslümanlar'a yakışmaz. Bunlara katılmak da vebal olur. Onun için yargıya intikal etmiş konular varsa yargıda bunlar delillendirilir. Şahit dinlenir. O şunu mu yapmış, bu bunu mu yapmış? Buna bakılır.    

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU