Koç Üniversitesi'nden "uyuşturucu" açıklaması: Şoförün işine son verildi

Yapılan açıklamada, "Üniversitemizde şoför olarak çalışmakta olan söz konusu kişinin üniversitenin aracını izinsiz olarak tek başına şehir dışına çıkartmasına ve suça karışmasına istinaden Koç Üniversitesi'ndeki işine derhal son verilmiştir" denildi

Şanlıurfa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 53 kilogram skunk ile 21 kilo 350 gram esrar ele geçirilmişti / Fotoğraf: AA

Şanlıurfa'da dün Koç Üniversitesi'ne ait olduğu iddia edilen bir araçta 74 kilo uyuşturucu ele geçirilmiş ve 2 şüpheli gözaltın alınmıştı. 

Koç Üniversitesi'nden yapılan açıklamada aracın, üniversitesiye ait olduğu doğrulanırken sürücünün işten atıldığı kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Son günlerde üniversitemizin adının geçtiği bazı haberlere ilişkin basın ve kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. 

Üniversitemizde şoför olarak çalışmakta olan söz konusu kişinin üniversitenin aracını izinsiz olarak tek başına şehir dışına çıkartmasına ve suça karışmasına istinaden Koç Üniversitesi'ndeki işine derhal son verilmiştir. Adli süreç halen devam etmekte olup, üniversitemiz de kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. 

Koç Üniversitesi olarak emniyet güçlerimiz ve adli makamlarla daimi işbirliği içinde olduğumuzu ve süreci yakından takip ettiğimizi duyururuz. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU