İçişleri Bakanı Soylu: Erbil'i, Bağdat'ı, Şam'ı da huzurlu yapacağız

"Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Türkiye'de hep birlikte nasıl Diyarbakır'ı, Şırnak'ı, Hakkari'yi huzurlu yapmışsak..."

Fotoğraf: AA arşivi.

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Türkiye'de hep birlikte nasıl Diyarbakır'ı, Şırnak'ı, Hakkari'yi huzurlu yapmışsak, Allah nasip edecek, Erbil'i, Bağdat'ı, Şam'ı da huzurlu yapacağız" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Diyarbakır’da toplu açılış törenine katıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Burada konuşan Bakan Soylu, on binlerce kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yollarda karşıladığını belirterek, bunun, samimiyetin, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin sevgisi olduğu görüşünü dile getirdi.

Meydandaki vatandaşlara, "2023'e, 2053'e hazır mısınız?" diye seslenen Soylu, Diyarbakır'ın bugün huzur ve özgürlükler içerisinde olduğunu savundu.

Diyarbakır'da çocukların rahat bir şekilde okula gittiğini, kenti ziyarete gelenlerin "Diyarbakır güzelmiş." dediğini dile getiren Soylu, "Diyarbakır dün de güzeldi, Diyarbakır bugün de güzel, yarın da güzel. Ama bir sorumluluğumuz var. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Türkiye'de hep birlikte nasıl Diyarbakır'ı, Şırnak'ı, Hakkari'yi huzurlu yapmışsak, Allah nasip edecek, Erbil'i, Bağdat'ı, Şam'ı da huzurlu yapacağız. Hazır mısınız buna?" ifadelerini kullandı.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU