Ümit Özdağ: Akşener masadan kalkar ve Yavaş'ı aday gösterirse Zafer Partisi ve başka partiler de destekleyecek

Zafer Partisi lideri Özdağ, "Kim demiş farkında olmadan pas verdi diye. Topu boş kale önünde Erdoğan’ın ayağına attı" ifadelerini kullandı

Fotoğraflar: AA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışının ardından başlayan tartışma devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi sonrası dönüşte uçakta yaptığı açıklamada "Bu beyefendi getirdi bunu gündeme koydu. Bu da ne oldu? Bu pek pas vermekten de anlamaz ama farkında olmadan bize bir pas verdi. Bizim de golü atmamız lazım" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise "Kapanmış yaraların üzerinde konuşmayı doğru bulmuyorum. Türkiye’nin çok acil çözüm bekleyen sorunları var" değerlendirmesinde bulunurken bir açıklama da Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi.

"Topu Erdoğan'ın ayağına attı"

Özdağ Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan'ın sözlerine atıfta bulunarak "Kim demiş farkında olmadan pas verdi diye. Topu boş kale önünde Erdoğan’ın ayağına attı" dedi.

Özdağ şunları kaydetti:

Erdoğan karşısında kazanacak tek aday Mansur Yavaş’tır. Meral Akşener masadan kalkar ve Yavaş’ı aday gösterirse Zafer Partisi ve adı bende şimdilik saklı başka partiler de destekleyecek.     

 

 

 

 

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU