BBP’li Kaya: Her türlü hırsızlığa rağmen Cumhur İttifakı’nda yer alıyoruz; aklınızı başınıza alın, terbiyesizlik yapmayın

BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçimin "AK Parti'deki AKP'liler yüzünden" kaybedileceğini söyledi

Fotoğraf: Twitter

BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, Konya Tanıtım Günleri'ne katılan genel başkanı Mustafa Destici'nin AK Parti'li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından isminin anılmamasına tepki gösterdi.

Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti'deki AKP'liler yüzünden 2023 seçimi kaybedilecek. Aklınızı başınıza alın AKP’liler!.. Sırf 2016 yılından sonra devletin millileşen dış politikası ve terörle mücadelesi yüzünden her türlü hırsızlığa, liyakatsizliğe, adam kayırmacılığa, yandaş, candaş ihalelerine, eş dost, akraba kayırmacılığına, belediyelerde dönen dolaplara, kötü ekonomi yönetimine ve her şeye rağmen devletin yönetimi CHP-HDP bloğunun kontrolüne geçmesin diye DİN, DEVLET, VATAN, MİLLET için Cumhur İttifakı bloğunda yer alıyoruz" ifadesini kullandı.

Kaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Yoksa sizin cemaüzel evvelinizi, yağma ve talan düzeninizi unuttuk sanmayın. Aklınızı başınıza alın, terbiyesizlik yapmayın. Sivas inadınız yüzünden Büyük Birlik Partilileri küstürüp koskoca İstanbul’u kaybettiğinizi unutmayın. Genel Başkanımız Sn. Mustafa Destici Bey’in ağzından çıkacak tek bir cümle ile #2023 seçimlerini kaybedersiniz. Siz AKP’lilere rağmen sırf Türk Milleti uğruna memleketin yönetimi CHP-HDP bloğunun kontrolüne girmesin diye bu ittifakı devam ettirdiğimizi unutmayın. Cumhur İttifakı ruhuna uygun davranın, zarar vermeyin. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı o programda Türk Milletinin Asil evladı Büyük Birlik Partimizin genel başkanı sayın Mustafa Destici'nin olduğunu görmeyecek kadar AKP'lisin.

 

Halk TV

DAHA FAZLA HABER OKU