MSB: Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 asker şehit oldu

Yapılan açıklamada, operasyon bölgesinde, teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu Uzman Çavuş Gökhan Demir ve Piyade Sözleşmeli Er Fuat Özer'in şehit olduğu bildirildi

Fotoğraf: AA

Milli Savunma Bakanlığı, MPençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 askerin şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Fuat Özer şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz.

"Operasyon bölgesinde yaralanan Uzman Çavuş Demir şehit oldu"

Bakanlık, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan bir askerin daha şehit olduğunu bildirdi.

Yapılan açıklamada, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 11 Haziran'da teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Gökhan Demir'in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadesi kullanıldı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU