Perinçek ile Özdağ arasında göçmen polemiği: ABD merkezli kampanyanın başında o var; postacılığınız için teşekkürler

Perinçek, Özdağ’ın ortalıkta dolaşamayacağını ifade etti; Özdağ ise, “Postacılığınız için teşekkür ederim” yanıtı verdi

Kolaj: Independent Türkçe

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin Çankaya ilçe kurultayında, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı hedef aldı.    

Mültecilere ilişkin Amerika merkezli bir kampanya yürütüldüğünü savunan Perinçek, Türkiye'de de bunun başını Ümit Özdağ'ın çektiğini öne sürdü. 

Perinçek şunları söyledi:

Suriyeli kardaşlarımızla, Afgan kardaşlarımızla Türk milleti arasına nifak sokmak, düşmanlık getirmek, bunların adreslerini ihbar etmek, televizyonlarda bunlara kışkırtmalar yapmak. İnsanlarımızı kardaşlarına karşı harekete geçirmeye çalışmak, şiddet uygulamaya davet etmek. Bunlarla mücadele ediyoruz" diyen Perinçek şöyle devam etti: "Ümit Özdağ'ı uyarıyoruz. Yaptığı iş Amerika'nın kaos planlarına hizmettir. Bugün başlıyoruz, bunların seslerini keseceğiz. Bunlar Türk milletinden Türk Devleti'nden korkacak. Bizden korkacak. Bu hayallerinden vazgeçsinler. Bu işin başını çeken Ümit Özdağ'a bir kez daha ihtar ediyoruz. O sinecek pusacak, biz onu pıstıracağız. Ortalıkta dolaşamayacak.'

Özdağ’dan yanıt

Ümit Özdağ ise sosyal medya hesabından Perinçek'in sözlerine yanıt verdi. 

''Doğu bey, Recep Tayyip beyin mesajını bana iletmişsiniz'' ifadesini kullanan Özdağ ''Postacılığınız için teşekkür ederim. Zafer Partisi’ni Türkiye’nin örtülü istilasına karşı mücadelesinden hiçbir tehdit geri adım attıramaz. Benzer bir tehdit dün HDP’li Ömer Öcalan’dan gelmişti. Şaşırdık mı? Hayır'' dedi.

 

Duvar

DAHA FAZLA HABER OKU