Trabzon’da görev yapan bir doktor, tehdit telefonunu Twitter’da paylaştı

Trabzon’da görev yapan Dr. Yılmaz Babutçu’yu telefonla tehdit edildiği görüntüleri paylaştı. Babutçu’yu babasının ölümüne neden olmakla suçlayah hasta yakını, “Bir hafta içinde şehri terk et. Yoksa katil edersin beni” dedi

Trabzon’da görev yapan Dr. Yılmaz Babutçu, bir kişinin kendisini ölümle tehdit ettiği telefon konuşmasını Twitter hesabından paylaştı.

Babutçu’nun paylaştığı telefon konuşmasında babasını Babutçu yüzünden kaybettiğini iddia eden bir kişi Babutçu’nun açıklama yapmasına imkan bırakmadan şu tehditleri savurdu.

Defol git Trabzon’dan. Ne mazaret uyduruyorsan uydur Trabzon’u terk et bir hafta. Benim acım çok sıcak. Babamı senden dolayı kaybettim. Senden dolayı kaybettim, başkasından değil. Trabzon’u terk et. Bak sana mertlik yapıyorum. Benim acım sıcakken senin çocuklarını yetim bırakmak istemem. Trabzon’u terk et. Allah rızası için. Yoksa katil edersin beni

Babutçu, tehdit içerikli konuşmayı paylaştığı mesajında başta Cumhurbaşkanı Necep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi yetkilileri de etiketledi.

Babutçu, paylaşımın ardından nasıl bir gelişme olduğuna dair henüz bir paylaşımda bulunmadı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU