Ahmet Nur Çebi: Bu haftanın hakem mağduru Beşiktaş

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe ve Galatasaray'a haksız penaltılar verildiğini, Beşiktaş'ın da penaltısının verilmediğini ileri sürdü

Ahmet Nur Çebi / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 3-1 mağlup ederek lige galibiyetle başladı.

Karşılaşmanın ardından Haber Global canlı yayınına bağlanan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, deplasmandaki Trabzonspor galibiyetinin yanı sıra gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor karşısında takımın sergilediği oyunu beğendiğini ve daha da iyi olacaklarını belirten Çebi, "Trabzon'dan daha iyi top oynadık, kazandık. Devamı önemli. İnşallah, devam ettiririz. Daha yukarı doğru çekersek güzel olur. Transfer ile ilgili konulara pazartesiden sonra bakalım. 4 gündür İstanbul'da değilim. Takip ettiğim konular değil" değerlendirmesini yaptı.

"Bu haftanın hakem mağduru Beşiktaş"

Sezon başı olması nedeniyle hakemlerin başlangıçlarının çok görünmediğini dile getiren Çebi, karşılaşmanın hakemlerini şu sözlerle eleştirdi:

Trabzonspor'a sorun, canı yandı. Fenerbahçe ve Galatasaray'a sorun, hepsinin canı yandı. Her gün herkesin canı yanıyor. Bu işin çözümü, dikkatli ve hassas maç yönetmekten geçiyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'a verilen haksız penaltılar izledik. Bugün de Beşiktaş'ın verilmeyen penaltısı var. Bu haftanın hakem mağdurunu Beşiktaş olarak ilan edebilirsiniz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Kulüpler Birliği Başkanlığını istemiyorum"

Kulüpler Birliği Vakfı'nın başkanlığını Beşiktaş'taki yoğunluğu nedeniyle istemediğini belirten Çebi, "Yoksa, Türk futboluna hizmet etmek şereftir. Beşiktaş'ın işlerinin yoğun olmadığı bir süreçte denk gelirse hizmet etmeyi arzu ederim. Ancak, bugün değil o" şeklinde konuştu.

"Limiti artıracağız haftaya"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) belirlediği Takım Harcama Limitleri'nde derdini anlatamadığını ve spor yorumcularının anlamamazlıktan geldiğini öne süren Çebi, şöyle konuştu:

Bizim ertelenmiş haliyle limitimiz bu kadar. Bizim, limitimizin ertelenmesi, ana borcun ertelenmesi diye bir şey söz konusu değil. Ertelenmiş hali bu kadar. Limit için uğraşıyoruz. Sponsorluk gelirlerimiz var. Hafta başı federasyon ile görüşeceğiz. Bileğimizin hakkıyla, gelirlerimizi artırarak limit artışıyla sağlamaya çalışıyoruz. Sanırım artıracağız haftaya.

 

Independent Türkçe, Haber Global

DAHA FAZLA HABER OKU