Nihal Olçok, oğlunun adını taşıyan merkezin açılışına davet edilmedi

"Bu nasıl bir nezaketsizliktir ki evladımın isminin verildiği tesisi açılıyor ama anne davet edilmiyor"

Fotoğraf: İHA

Darbe girişimi sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok'tan Gençlik ve Spor Bakanlığı'na tepki geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bugün Kocaeli'nin Derince ilçesinde Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi isimli bir yerleşkenin açılışını yaptı.

Ancak Nihal Olçok bu açılışa davet edilmediğini açıkladı.

Gelecek Partisi'nin kurucuları arasında yer alan Nihal Olçok, bakanlığa sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Olçok, Twitter'dan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nu da etiketleyerek şu paylaşımda bulundu:

Sayın Kasapoğlu, Abdullah’ın annesi var biliyorsunuz değil mi? Bu nasıl bir nezaketsizliktir ki evladımın isminin verildiği tesisi açılıyor ama anne davet edilmiyor. Gerçi bu sizi aşar biliyorum ama yine de davet bekledim...

Erol Olçok, uzun dönem AK Parti'nin reklam kampanyalarını yürüttü

Nihal Olçuk'un eşi Erol Olçok, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile uzun dönem çalıştı.

Kurduğu reklam şirketiyle Erdoğan'ın 1993 İstanbul İl Başkanlığı döneminden bu yana birlikte çalışan Erol Olçok, AK Parti'nin ismini, logosunu tasarladı, sloganlarını buldu ve partinin kurumsal kimlik çalışmalarını gerçekleştirdi.

Olçok, 3 Kasım 2002'de AK Parti'nin Genel Seçim Kampanyası'nı yönetti. Olçok'un 2007'de "Durmak Yok Yola Devam", 2011'de "Aynı Yoldan Geçmişiz Biz", 2014'de "Bayrak", 2015'de Cumhurbaşkanlığı "Fors" filmi en bilinen çalışmaları oldu.

Erol Olçok ve oğlu Abdullah Olçok, 15 Temmuz darbe girişimine tepki göstermiş ve kurşunlara hedef olarak olarak can verdiler.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU