Zeydan Karalar'dan TFF'ye: Her Adanalı olarak benim de hakkım

Zeydan Karalar, Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükseltilmesiyle ilgili 'ilgili yerlerle görüştüğünü' açıklamış ve TFF konuyla ilgili açıklama yapmıştı

Fotoğraf: Twitter @zeydankaralar01

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kendisiyle ilgili açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Karalar, "Adana Demirspor'un Süper Lig'e çıkmasını istemek, bu konuda görüş iletmek her Adanalı kadar benim de hakkımdır" dedi.

TFF'nin Süper Lig'den düşmeyi kaldırmış, PTT 1. Lig'de Play Off maçında Karagümrük'e penaltı atışlarıyla elenen Adana Demirspor da üst lige yükseltilmeyi talep etmişti. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Karalar da, Adana Demirspor'un üst lige yükseltilmesi için 'gerekli yerlerle görüştüğünü' ifade etmişti. 

Karalar'ın sözleri üzerine, TFF'den yapılan açıklamada, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar'ın sosyal medyadan Süper Lig'in 22 takımla oynanması ve Adana Demirspor'un Süper Lig'e alınması yönünde 'ilgili yerlerle görüştüğünü' ifade etmesi maksadını aşmaktadır." denilmişti. 

Karalar, Twitter hesabından TFF'ye yanıt vererek, "Adana Demirspor'un Süper Lig'e çıkmasını istemek, bu konuda görüş iletmek her Adanalı kadar benim de hakkımdır. Bu doğrultuda Türkiye Futbol Federasyonu ile bir görüşmemiz olmamıştır. Türkiye Futbol Federasyonu'nun da alacağı her karara saygılıyız." dedi.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU