Ozan Güven hakkında iddianame hazırlandı

Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilen Ozan Güven hakkında 3 yıl 8 aydan 13.5 yıla kadar hapis isteniyor

Fotoğraf: Twitter

Sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği öne sürülen oyuncu Ozan Güven hakkında iddianame hazırlandı.

Kasten yaralama, hakaret, cebir ve hürriyetten yoksun kılma suçlarından hazırlanan iddianamede Güven hakkında 3 yıl 8 aydan 13.5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Savcılık, Deniz Bulutsuz'un şüpheli olduğu dosyanın, eyleminin basit yaralama kapsamında kalması nedeniyle uzlaştırmaya gönderilmesine karar verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne olmuştu?

Sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz 13 Haziran’da  bir süredir birlikte olduğu ünlü oyuncu Ozan Güven’in kendisini darp ettiğini, hürriyetini kısıtladığını, ölümle tehdit ettiğini ileri sürmüştü. Olaydan sonra Bulutsuz’un şiddete uğramış halini gösteren fotoğraflar basına sızmıştı.

Ozan Güven ise bir süredir ayrılmak istediği kız arkadaşının kendisine komplo kurduğunu ileri sürerek, asıl darp edilen kişinin kendisi olduğunu iddia etmişti. Özel bir hastanede darp raporu alarak savcılıkta ifade veren Ozan Güven, Bulutsuz’un, “Seni Türkiye’ye rezil edeceğim. ‘Kadın döven adam’ diye söyleyeceğim” dediğini ileri sürerek,  ‘iftira’, ‘hakaret’, ‘tehdit’ ve ‘darp’ suçlarından cezalandırılmasını istemişti. 

 

Independent Türkçe, İHA

DAHA FAZLA HABER OKU