Alaves maçında oyuna alınmayan Real Madridli Bale, tribünde uyudu

Real Madrid'in sahasında Deportivo Alaves'i 2-0 yendiği maçta, karşılaşmaya yedek başlayan Gareth Bale, oyuna alınmayınca tribünde uyudu

Gareth Bale / Fotoğraf: @Gol

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 35. haftasında lider Real Madrid, sahasında oynadığı maçta Alaves'i 2-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Ligde kalma mücadelesi veren Alaves'e karşı rahat bir galibiyet alan Real Madrid'in gollerini 11. dakikada penaltıdan Karim Benzema ve 50. dakikada Marco Asensio kaydetti.

Maçtan çok karşılaşmaya yedek başlayan ve teknik direktör Zinedine Zidane tarafından şans verilmeyen Gareth Bale konuşuldu.

Galli yıldız, yedek başladığı maçta Zidane'nın yaptığı 5 değişiklikte de oyuna girme şansı bulamadı.

Karşılaşmanın 90. dakikasındaki değişiklik sırasında Zidane'ın genç oyuncu Brahim Diaz tercihinden sonra hayal kırıklığına uğrayan Bale, bu karara kahkahalarla tepki gösterdi.

 

 

31 yaşındaki oyuncu, maçın kalan bölümünde ise takımını izlemeyi tercih etmedi ve tribünde maskesiyle gözlerini kapatarak uyudu.

Bu sezon Real Madrid'le 16 lig maçından 12'sinde ilk 11'de başlayan Bale, son dönemde sık sık yaşadığı sakatlıklarla gündeme geliyor.

Real Madrid'e 3 gol, 2 asistlik katkı yapan 31 yaşındaki Galli futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU