İsrail, İran'ı tehditlerinden dolayı uyardı: Kendilerini benzer bir tehlikenin içine atıyorlar

İsrail Başbakanı Netanyahu ve Savunma Bakanı Gantz, ülkesini tehdit eden İran'ı uyardı

İsrail, İran'ı tehditlerinden dolayı uyardı / Fotoğraf: Twitter

İsrail Kamu Yayın Kuruluşu'nun (KAN) yayınına göre Başbakan Binyamin Netanyahu, "İsrail'i tehlike ya da yok olmakla tehdit edenler, kendilerini benzeri bir tehlikenin içine atıyorlar" ifadelerini kullandı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Savunma Bakanı Benny Ganz da sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, İsrail'in herhangi bir tehdide karşı hazır olduğunu ancak bunu denemelerini tavsiye etmediğini vurguladı.

“Siyonist rejim ölümcül bir kanserdir”

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, Kudüs Günü dolayısıyla dün yaptığı konuşmada, "Siyonist rejim ölümcül bir kanserdir ve bu bölgeye zararlıdır. Kuşkusuz kökünden sökülüp yok edilecek" demişti.

Devamında, ABD ve İsrail tarafından Filistin meselesinin unutturulmaya çalışıldığını vurgulayan Hamaney İsrail'in ortadan kaldırılması gereken bir virüs olduğunu belirterek, şunları söylemişti:

Siyonist İsrail virüsünün kökünü kazıyacağız. Bu rejimi önümüzde zorlu günler bekliyor olacak. Siyonist rejim bölge için ölümcül bir uzantı, net bir kayıptır ve kesinlikle kökünden sökülecek ve ortadan kaldırılacaktır. Tüm imkanlarını bu rejim politikalarının hizmetine sunanlar için geriye sadece utanç kalacaktır.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU