The Walking Dead sinema filminde diziden eski bir karakter yer alacak

Jon Bernthal, The Walking Dead filmleriyle geri dönecek

Merakla beklenen The Walking Dead sinema filmi üçlemesinin detayları belli olmaya devam ediyor. Son olarak, dizinin önemli karakterlerinden Shane Walsh'ın üçlemede yer alacağı belirtildi.

Aktör Jon Bernthal'ın canlandırdığı Shane, The Walking Dead’in yalnızca ilk iki sezonunda yer aldı ama diziye etkisi büyük oldu.

Dizinin asli antagonisti ve muhtemelen Judith’in biyolojik babası olan Shane’in gölgesi dizinin devamını etkilemeye devam etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Elbette ikinci sezonun sonunda öldüğü için karakteri geri döndürmek kolay değil ama Andrew Lincoln’ın karakteri Rick Grimes, dizide yer aldığı son bölümde eski dostu ve aynı zamanda düşmanının halüsinasyonunu görünce Bernthal yapıma yeniden dahil edilmiş oldu. Bu da oyuncunun, Lincoln’ın başrol oynayacağı sinema filmlerinde yer almasına olanak sağlıyor.

The Walking Dead film üçlemesinin geleceği haberi 2018 sonbaharında duyurulmuştu. Ancak filmlere ilişkin resmi bilgiler bir elin parmaklarını geçmiyor. Öte yandan üçlemenin geliştirilme süreci devam ediyor.

We Got This Covered’da yer alan haber, üçlemeden neler beklenebileceği hakkında hayranları heyecanlandıracak türden. 

Websitesinin projeye yakın kaynaklarına dayandırdığı habere göre Shane’in The Walking Dead filmlerinde (muhtemelen ilkinde) yer alması için planlar yapılıyor.

Buna göre zamanda geri giden flashbackler olacak, bu da Bernthal’in rolünü tekrar oynamak için oyuncu kadrosuna davet edilmesi anlamına geliyor. Rolünün ne boyutta olacağı bilinmiyor ama kapsamı muhtemelen en azından kısa bir rolden daha fazlası olacak.

Danai Gurira ve Norman Reedus’un da üçlemeye dahil edildiği daha önce basında yer almıştı. Ayrıca Dean Morgan ve Cailey Fleming’in de filmlerden birinde yer alabileceği belirtilmişti.

Görünüşe göre filmlerle ilgili planlar Rick’in hayatındaki önemli insanların neredeyse tümüyle (eski düşmanları da dahil)  tekrar bir araya gelmesi doğrultusunda. Bu da hayranlar için iyi haber olabilir.

AMC’nin asli öngörüsü ilk filmin bu sene gösterime girmesiydi ama bu Kovid-19 salgınından önce bile çok mümkün görünmüyordu. Tabii bu durum, işleri daha da geciktirdi.

Yine de öyle görünüyor ki Andrew Lincoln’ın Walking Dead kariyer henüz bitmedi. Anlaşılan Jon Bernthal’ınki de.

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU