Marvel teorisi: Gelecek Avengers filminde hayranları büyük bir Hulk sürprizi bekliyor

Bu, hayranlar için çok duygusal bir sürpriz olacak

Marvel hayranları, geleceğin Avengers adına neler getireceğini görmek için beklerken, teorisyenler özellikle bir karakter için işlerin çok parlak görünmediğini tahmin ediyor.

Yapılan tahmin, gelecek filmlerden birinde Mark Ruffalo'nun canlandırdığı Bruce Banner'ın muhtemelen tüm galaksideki en yenilmez güç olarak yeniden tanıtılacağını ima ediyor: World Breaker Hulk (Dünya Parçalayan Hulk).

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gişe canavarı Avengers: Endgame, insan formu Bruce Banner'la mükemmel bir denge kuran Profesör Hulk'ın ortaya çıkışına işaret etmişti. Ancak Inverse'ün dikkat çektiği üzere Reddit kullanıcısı smileimhigh, Banner'ın Black Widow'un (Scarlett Johansson) ölümü nedeniyle duyduğu üzüntü ve suçlulukla vücudunun kontrolünü teslim edeceğine inanıyor.

Reddit kullanıcısı, bu duyguların bir araya gelerek aslında Endgame'de Thanos'a (Josh Brolin) karşı verilen savaş için öngörülen "süper güçlü World Breaker Hulk'ın intikam peşinde, şiddet dolu halini" yaratacağına inanıyor.

Bu durum temelde Hulk'ı gelecek filmlerde kötü adam haline getirecek ki bu da özünde Banner'ın insan formunun sonunu getireceği için yıkıcı bir sürpriz olacak.

Marvel'ın karakteri bu çerçevede ele almayı planladığını destekleyecek bir kanıt yok. Yakın zaman önce Ruffalo'nun kendisi de gelecekte nerede ortaya çıkacağına dair hiçbir fikri olmadığını belirtmişti (Disney+ dizisi She-Hulk'ta kısa bir rolü olacağına dair güçlü şüphelere rağmen).

Bununla birlikte Ruffalo, Hulk'ı canlandırmanın giymesi gereken CGI kostümü nedeniyle kendisini "küçük düşürülmüş" hissettirdiğini söylemişti ve World Breaker Hulk bu utancı sadece artırabilir.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU