Instagram canlı yayınında “Ne kadar şanslıyız” diyen Justin Bieber ve Kendall Jenner tepki çekti

“Yoksul insanların varlığını kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz”

Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber insanlara keneler yoluyla bulaştığı bilinen "Lyme hastalığı" nedeniyle tedavi gördüğünü açıklamıştı (AFP)

Justin Bieber ve Kendall Jenner, koronavirüs pandemisiyle ilgili yorumları nedeniyle eleştirilere maruz kalan son ünlüler.

Bieber ve eşi Hailey Baldwin, bu hafta başında Jenner’ın Instagram’daki canlı yayınına katılıp karantinada ne yaptıklarından ve ne kadar “şanslı” olduklarından bahsetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bieber, “Ne kadar şanslıyız… Şu anda birçok kişi açıkçası berbat bir durumda” dedi, araya giren Jenner da, “Sürekli bunun hakkında düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Ardından, kendisinin ve iki modelin yaşam tarzları nedeniyle “üzülmemeleri gerektiğini” çünkü “çok çalıştıklarını” açıklayarak sözlerine devam eden "Baby" şarkısının icracısı Bieber, zorluk çekenleri düşünmek için zaman ayırmaları gerektiğini de söyledi.

26 yaşındaki şarkıcı, “Bize bakıyorlar ve açıkçası biz bulunduğumuz nokta için çok çalıştık, dolayısıyla sahip olduklarımız için üzülmememiz lazım. Fakat bu zamanın, zorluk yaşayan kişiler olduğunu bilmemiz için önemli olduğunu düşüyorum” dedi. Jenner’in buna yorumu “Evet” oldu.

Sosyal medyada kaydedilen ve paylaşılan Instagram’daki canlı sohbet 3 milyondan fazla izlendi. Sohbet, ünlüleri “duyarsız” ve "bihaber” olmakla suçlayan hayranlarının ve takipçilerinin tepkisini çekti.

Bir kişi tweetinde, “Justin Bieber gerçekten, tecrit sırasında sahip oldukları için şanslı olduklarını çünkü bunun için çok çalıştıklarını mı söyledi?  Evet, eminim Hailey ve Kendall zengin ailelerde doğmak için çok çalışmıştır. Zavallılar” ifadesini kullandı.

Başka biriyse şunları belirtti: “@justinbieber’ın yoksul olan herkes için kendini kötü hissetmesine sevindim. Bütün bunlar, onun ve Kendall’ın günlerinin en az 10 saniyesini bizim gibi yoksul insanlara göre daha iyi durumda olduklarını düşünmek için ayırdıklarını bilmek, mücadele vermeyi birden çok daha kolay hale getiriyor.”
 

Bir başkasıysa üçlünün “berbat durumda” olanlar için para bağışında bulunmayı düşünmelerini istedi.

PayPal hesabının ekran görüntüsüyle birlikte, şunları yazdı: “Hey @justinbieber, @KendallJenner, @haileybieber! ‘Berbat durumda’ olan kişilere para yardımında bulunuyorum. Lütfen bu çalışkan kişilerin karınlarını doyurabilmesi ve kiralarını ödeyebilmesi için biraz para göndermekten çekinmeyin! Sürekli bunu düşünüyorsanız, bu bağış üzerinde çok düşünmemeniz gerekir.”

Jenner, Instagram canlı yayınının başında evli çifte “gerçekten gezegendeki en sevdiği yer” olan Beverly Hills’deki evinde kendisini karantinaya aldığını da söyledi. Jenner’ın evi 8,5 milyon dolara (yaklaşık 57 milyon TL) satın aldığı belirtilmişti.

Süper model, "Evi bu noktaya getirmek için çok çalıştım. Neredeyse bir yıl tadilat yaptım” dedi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU