Biden, katıldığı televizyon programı reklam arasına girmeden canlı yayında ayağa kalkıp gitti

ABD Başkanı, "Putin, Irak'taki savaşı kaybediyor" demişti

ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı televizyon programı reklam arasına girmeden canlı yayını terk etti. 

Biden'ın perşembe günü MSNBC kanalında katıldığı programda, sunucu Nicolle Wallace'la konuşmasının ardından, yayın reklam arasına girmeden sandalyesinden kalkıp gitmesi tartışma yarattı. 

Yaklaşık 20 dakika süren canlı yayında Biden, sunucu sözlerini bitirdikten sonra yavaşça sandalyesinden kalkarak Wallace'ın elini sıkıp masadan uzaklaşmaya başlıyor. 

Bu sırada sunucu, kameraya bakarak izleyicilere "Sakın bir yere gitmeyin" dedikten sonra yayın reklam arasına giriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

80 yaşındaki Demokrat liderin stüdyoyu bu şekilde terk etmesi, sosyal medyada tartışma konusu oldu. 

Cumhuriyetçi Wisconsin Valisi Scott Walker, Twitter hesabından görüntüleri "Tek videoda Biden yönetiminin özeti" mesajıyla paylaştı.

ABD'nin muhafazakar medya gözlemci kurumu Medya Araştırma Merkezi'nden Nicholas Fondacaro ise "Tuvalete mi gidiyor? Reklamlar başlamadan Biden sandalyesinden kalkıp tuhaf şekilde stüdyodan çıktı" diye yazdı.

ABD tarihinin en yaşlı başkanı olan Biden, son dönemde sık sık sağlık durumuna ilişkin söylentilerle gündeme geliyor. 

Çarşamba günü Şikago'da yaptığı konuşma sırasında Biden'ın yüzündeki izler merak uyandırmıştı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı'nın yaklaşık 10 yıldır uyku apnesinden mustarip olduğu, rahat uyuyabilmek için solunum cihazı kullandığı, izlerin de bu yüzden oluştuğu belirtilmişti. 

Bunlara ek olarak Biden gaflarıyla da gündemden düşmüyor. Biden Şikago'daki konuşmasında, Rusya'daki Wagner isyanı ve Ukrayna savaşından bahsederken, "Putin, Irak'taki savaşı kaybediyor" demişti.


Independent Türkçe, New York Post, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU