Meşhur serinin yeni filmi "izleyicileri şoke edecek"

"Eşi benzeri olmayan bir sinema deneyimi"

Terrifier 2'de David Howard Thornton'a Lauren LaVera ve Elliott Fullam eşlik etmişti (Cinedigm Entertainment Group)

Palyaço Art, sinema salonlarına beklenenden daha erken dönüyor. 

Cineverse ve Bloody Disgusting, Terrifier 3'ün vizyon tarihini iki hafta öne çekti ve 11 Ekim olarak belirledi. Korku filminin önceki gösterim tarihi 25 Ekim'di. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film, 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı'na yakın bir tarihte gösterime girmesine rağmen hikaye Noel'de geçiyor. 

Cineverse'e göre "Palyaço Art, Noel arifesinde huzur içinde uykuya dalan Miles County'nin masum sakinlerine yeni bir kaos yaşatmaya hazırlanıyor."

Filmin yapımcısı Phil Falcone, "Bir sonraki Terrifier'ı bu sonbaharda tam da Cadılar Bayramı sezonunda sinemalara getireceğimiz için çok heyecanlıyız" dedi. 

Terrifier 3, Palyaço Art'ın işleri bir üst seviyeye taşımasıyla hayranların beklediği her şeyi ve fazlasını sunacak. Hayranlarımıza destekleri ve bizi gerçekten özel bir şey yaptığımıza inandırdıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır.

"Kasıp kavuracak"

Cineverse Bloody Disgusting Başkan Yardımcısı Brad Miska, "Damien Leone ve Phil Falcone Terrifier 3'le bu sonbaharda izleyicileri şoke edecek, eşi benzeri olmayan bir sinema deneyimi yarattı" diyerek ekledi: 

Palyaço Art, ekimi bir kez daha kasıp kavuracak.

Çekimleri nisanda New York'ta tamamlanan Terrifier 3, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'ta 100 üzerinde 86 puan alan Terrifier 2'nin başarısını takiben geliyor.

2016 yapımı ilk filmin sürpriz başarısının ardından korkunç Palyaço Art, 2022'de daha da kanlı bir devam filmiyle geri dönmüştü. 

Sadece 250 bin dolara çekildi

Yalnızca 35 bin dolar bütçeyle çekilen ilk Terrifier, gösterime girdiği dönemde sinema salonundakilerin kusup fenalaşmasına neden olmuş ve 416 bin dolar kazanmıştı. 

Düşük bütçeli filmin devamıysa 6 yıl sonra 2022'de gelmişti. 250 bin dolara mal edilen Terrifier 2,15 milyon dolardan fazla hasılat yapmayı başarmıştı.

İlk Terrifier hem olumlu hem olumsuz eleştiriler alsa da devam filmi hem eleştirel hem de ticari başarı yakalamıştı.


Independent Türkçe, Variety, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU