Fatih Altaylı’dan Deniz Zeyrek’e: Bu mudur vereceğin yanıt

Altaylı, Deniz Zeyrek tarafından Melih Gökçek’in iddiasına verilen yanıta tepkili. Habertürk yazarı, Zeyrek’in kendisini kızdırdığını söyledi

Kolaj: Independent Türkçe

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek’in İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katıldıkları etkinlikte şarap içtikleri yönündeki iddia hakkında şarap değil, su içtiğini söylemesine tepki gösterdi.

Altaylı, “İçseler ne olurdu Deniz kardeşim. Bu mudur vereceğin yanıt” ifadesini kullanarak, “Yuh artık” dedi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter’da İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Kaftancıoğlu’nun katıldığı yemeğe dair “Sizce Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun şarap içtiği bu şatafatlı sofrayı niçin sosyal medyaya sızdırdı?” şeklinde bir tweet attı.


 

​Zeyrek, kendisinin de etkinlikte olduğunu açıklarken İmamoğlu ve Kaftancıoğlu’nun şarap içmediğini söyledi. 

Fatih Altaylı’dan tepki: Bu yanıt beni çok kızdırdı

Zeyrek’in yanıtına çok kızdığını ifade eden Altaylı, “Açık söyleyeyim bu yanıt beni Melih Gökçek’in ‘kuyruk acılı’ ispiyonculuğundan daha çok kızdırdı” dedi.

Altaylı HaberTürk’teki yazısının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kendi kendime dedim ki, “Melih Başkan hâlâ içinde kalan ukdeyi çıkaramamış ama onu görevden alan CHP değildi, onu unutuyor.” Açıkçası ciddiye alınacak bir şey değildi. Ama gazeteci arkadaşımız Deniz Zeyrek almış. Uzunca bir izahattan sonra da “Ekrem Başkan ve Kaftancıoğlu şarap değil su içtiler." Açık söyleyeyim bu yanıt beni Melih Gökçek’in “kuyruk acılı” ispiyonculuğundan daha çok kızdırdı. “Şarap içmediler.” İçseler ne olurdu Deniz kardeşim. Bu mudur vereceğin yanıt! Yuh artık.

 

Independent Türkçe, Habertürk

DAHA FAZLA HABER OKU