CHP Malatya İl Başkanı Yıldız'a yumruklu saldırı

Depremzedeler için kurulan konternerlerin kaldırılması kararı sonrası bölgeye giden CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, konuşma yaptığı sırada bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı

Fotoğraf: Twitter

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, konteynerden çıkarılmak istenen vatandaşlara destek verdiği esnada 'Siz Allah bilir misiniz?' diyen bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Saadet Partisi'nin Malatya'da depremzedeler için faaliyet gösteren aşevi, Malatya Valiliği'nin kararıyla kaldırılmıştı. Valilik daha sonra yaptığı açıklamada, "Söz konusu alanda geçici işyerleri inşa edileceği için aşevi çadırı uygun başka bir alana taşınacaktır. Yeni yerinde faaliyetine devam edecektir" demişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bölgenin yerel internet sitesi Manşet Malatya'nın aktardığına göre, aşevinin bulunduğu alanda yer alan konteynerlerin de kaldırılacağı haberi üzerine vatandaşlar tepkilerini dile getirdi.

Depremzedelere destek için alana giden CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, konuşma yaptığı sırada bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Sosyal medyada yer alan saldırı görüntülerinde, saldırganın "'Siz Allah bilir misiniz? lan" dediği görüldü.

Yıldız saldırı sonrası, “Biz onlara bu şekilde karşılık vermeyeceğiz, provokatörlere müsaade etmeyeceğiz, provokasyona gelmeyeceğiz” dedi.

Yıldız ve beraberindekiler saldırıyı gerçekleştirenler hakkında şikayetçi oldu.

 

Independent Türkçe, Manşet Malatya

DAHA FAZLA HABER OKU