Eti'nin ocak ayında tasarladığı afet bisküvisi, deprem bölgesine gönderiliyor

Bisküvi, afetzede vatandaşların günlük ihtiyacı olan besin öğelerinin bir kısmını karşılamasına yardımcı olacak şekilde tasarlandı

Fotoğraf: AA

Eti'nin doğal afetler ve afet kaynaklı meydana gelebilecek acil durumlarda etkilenen bölgelerde dağıtılmak üzere ocak ayında tasarladığını duyurduğu bisküvi, deprem bölgesine gönderiliyor. 

Kar amacı gütmeyen sosyal sorumluluk çerçevesinde hazırlanan bisküvinin ambalajı üzerinde "Afet ve acil durumlar için özel olarak tasarlanmıştır" ifadesi ve "Para ile satılamaz" uyarısı yer alıyor.

İçeriğinde neler var?

Bisküvi, afetzede vatandaşların günlük ihtiyacı olan besin öğelerinin bir kısmını karşılamasına yardımcı olacak şekilde tasarlandı.

Vitamin, minerallerce zenginleştirilmiş bisküvinin içeriğinde Demir, Çinko, D vitaminin de yer aldığı 11 farklı vitamin ve 5 mineral bulunuyor.

Eti, doğal afetler için bisküvi tasarladı
Eti, doğal afetler için bisküvi tasarladı / Fotoğraf: Instagram


"Başta afet bisküvisi, ürünler Kızılay ile deprem bölgelerine ulaştırılıyor"

Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Eti, "Yaralarımızı sarmak için çalışıyoruz. Başta afet bisküvisi olmak üzere ürünlerimizi deprem bölgelerine Kızılay aracılığıyla hızla ulaştırmaya devam ediyoruz. Milletimizin yanındayız, içinde bulunduğumuz bu zor günleri birlik ve dayanışma içerisinde aşacağız" ifadelerine yer verdi.

Eti, bir sosyal medya kullanıcısının sorusu üzerine "Deprem bölgelerine başta afet bisküvisi olmak üzere ürün sevkiyatlarımız başlamıştır. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordinasyon halinde çalışmaya devam ediyoruz" yanıtını verdi. 

 

Independent Türkçe, inbusiness

DAHA FAZLA HABER OKU