Hatayspor: Christian Atsu ve Taner Savut'a ulaşamıyoruz

Hatayspor Basın ve Dış İlişkiler Sözcüsü Mustafa Özat, yaptığı açıklamada enkazdaki Christian Atsu ve Taner Savut'a ulaşamadıklarını açıkladı

Christian Atsu - Taner Savut / Fotoğraf: AA

Atakaş Hatayspor Basın ve Dış İlişkiler Sözcüsü Mustafa Özat, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok ili etkileyen depremde Sportif Direktör Taner Savut ve futbolcu Christian Atsu'nun durumuyla ilgili açıklama yaptı.

beIN Sports'a konuşan Özat, "Taner Savut'a ulaşamadık. Enkaz altında olduğunu biliyoruz. Atsu'ya ulaşamadık, binasının enkaza döndüğünü öğrendik" dedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Burak Öksüz, Bertuğ Yıldırım ve Kerim Alıcı'nın enkazdan çıkarıldığını hatırlatan Özat, "Yabancı oyuncularımızda büyük bir korku var. Hepimiz bir yerlere ulaşmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 

Herkesin tesislerde toplandığını, teknik direktör Volkan Demirel'in de elinden geleni yaptığını dile getiren Özat, şu ifadeleri kullandı:

Volkan Demirel elinden ne gelirse yapıyor. 40 yıllık Hataylı gibi kendisi de ailesi de çalışıyor. Futbolcularımıza, ailelerine sahip çıkıyor. Hem halkımıza hem de devletimize seslenmek istiyorum. Lütfen, sakin olup yardım elinizi uzatın. Büyük bir korku var hepimizde. Herkes kendi yakınlarına ulaşmaya çalışıyor. Telefonlar kilitli. Yollar kapalı.

Cristian Atsu, Kasımpaşa maçında 90+7’de attığı golle takımına galibiyeti getirmişti.

 

Independent Türkçe, beIN Sports

DAHA FAZLA HABER OKU