Ölümden dönen Jeremy Renner: 30'dan fazla kemiğim kırıldı

Marvel'ın Hawkeye'ı, tonlarca ağırlıktaki kar küreme aracının altında kalmıştı

Jeremy Renner'ın iyileşmesinin ne kadar zaman alacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı (Instagram / Jeremy Renner)

Yeni yılın ilk gününde kar küreme aracının altında kalarak ağır yaralanan ünlü oyuncu Jeremy Renner, sağlık durumuna dair yeni bir açıklama yaptı. 

52 yaşındaki aktörün vücudundaki hasarın ayrıntıları bilinmiyordu. Renner, son Instagram paylaşımında 30'dan fazla kemiğinin kırıldığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü oyuncu, 1 Ocak'ta ABD'nin Nevada eyaletindeki göl kenarındaki evinde komşusuna yardım ederken tonlarca ağırlıktaki kar küreme aracının altında kalmıştı. Yoğun bakıma alınan Renner'ın durumunun "kritik ama stabil" olduğu belirtilmişti. Ardından 2 Ocak'ta açıklama yapan doktorlar, aktörün "göğüs travması geçirdiğini ve ortopedik yaralanmaları olduğunu" söylemişti.

Yoğun bakımdan çıktıktan kısa süre sonra sosyal medya paylaşımı yapan Renner, hastane yatağından çektiği bir fotoğrafını Instagram'a yüklemiş ve "açıklama yazamayacak kadar berbat halde" olduğunu ifade etmişti.

Birkaç gün önce hastaneden taburcu edilen Renner, dün (21 Ocak) Instagram'dan fizik tedavi seansı sırasında çekilen bir fotoğrafını paylaştı.
 


Tedavisi evinde devam eden aktör, fotoğrafın açıklamasında kazayla bir anda kendinin ve tüm ailesinin önceliklerinin değiştiğini belirtti ve iyi dileklerini yollayan sevenlerine teşekkür etti.

Renner, sağlık durumuna dair ayrıntıları şu ifadelerle aktardı:

Kırılan 30'dan fazla kemiğim iyileşecek ve güçlenecek. Tıpkı aile ve arkadaşlarla olan sevginin ve bağın derinleşmesi gibi. Herkese sevgiler.

Ünlü dostları, fotoğrafa yazdıkları yorumlarla Renner'a iyi dileklerini iletti.

Marvel Sinematik Evreni'nin (MSE) filmlerinde Renner'la birlikte rol alan Chris Hemsworth, "Sen bir şampiyonsun dostum! Seni seviyoruz!" yazdı.

Ünlü model Heidi Klum ve oyuncu Ezia Gonzalez gibi isimler de fotoğrafa yorum yapanlar arasındaydı.

Renner, en çok MSE'deki Hawkeye rolüyle tanınıyor. Ünlü oyuncu en son Paramount+ dizisi Mayor of Kingstown'da rol almıştı.

 

Independent Türkçe, Page Six, Insider

DAHA FAZLA HABER OKU