Netflix izleyicileri, Ginny ve Georgia'nın ikinci sezonundaki Joe sahnesinden "nefret etti"

Pek çok hayran bu gelişmeden memnun kalmadı

(Netflix)

Netflix kullanıcıları, Ginny ve Georgia'nın yeni sezonundaki "şoke edici" bir sahneden memnun değil.

New England'da küçük bir kasabaya taşınan 15 yaşındaki Ginny'i (Antonia Gentry) ve onun, annesi Georgia'yla (Brianne Howey) ilişkisini konu alan dizi, Şubat 2021'deki başarılı yayın döneminin ardından ikinci sezonuyla geri döndü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan belirli bir olay örgüsü seçiminden pek emin olmayan izleyiciler 5. bölümün sonunda yer alan sahneye sosyal medyada dikkat çekiyor.

Sahnede, eskiden bambaşka olan iki karakterin öpüşmesi yer alıyor ve bunlar Raymond Ablack'in canlandırdığı Blue Farm Café sahibi Joe'yla Sabrina Grdevich'in oynadığı Cynthia.

İzleyiciler iki nedenden dolayı mutlu değil: Birincisi, Joe'nun Georgia'yla bir aşk yaşamasını umdukları için ve ikinci olarak da bu iki karakterin kimyalarının uyuşmadığını düşündüklerinden.

Twitter kullanıcısı @EvaNadya9, "Sanırım iki kırık kalbi bir araya getirmeye karar verdiler ama evet... Hepimiz bundan nefret ediyoruz" diye akıl yürütürken, @tosinthat "Herkes nefret ediyor. Aralarında kimya yok" diye ekledi.

Sahnenin "halüsinasyon" olduğunu düşündüğünü söyleyen @esecret333 ise "Çünkü gerçekten, bu neydi" diye belirtti.

Bununla beraber @rosefromsaturn, "Joe ve Cynthia takılıyor mu??? üzgünüm ama HİÇ uyuşmuyorlar. kimya yok, hiçbir şey, hiç" yazdı.

Öte yandan az sayıda hayran hikayenin öngörülemezliğinin yanı sıra "sevimliliği" nedeniyle de yazarları övüyor.

Ginny ve Georgia ilk yayımlandığında Rolling Stone diziyi "yeni bir Gilmore Girls ama sınırları aşmış" diye tanımlamıştı.

Joe
Raymond Ablack, Ginny ve Georgia'da Joe rolünde (Netflix)


Pek çok hayran, peş peşe gelen şoke edici (ve erken) iptallerin ardından yayın platformunun dizinin sözleşmesini yenilemesiyle rahatladı.

Çeşitliliğiyle övgü toplayan dizide, çoğunlukla sevilen komedi dizisi Schitt's Creek'te Jocelyn Schitt rolüyle tanınan oyuncu Jennifer Robertson da rol alıyor.

Ginny ve Georgia halen Netflix'te yayında.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU