Charlize Theron, seriye dahil olmadan önce Marvel izleyenlerle çok dalga geçtiğini söyledi

Oscar ödüllü oyuncu, Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında'da Clea rolüyle Marvel evrenine girmişti

Çizgi romanlarda Theron'un karakteri Clea'nın Doktor Strange'le romantik bağı vardı (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'ne (MSE) dahil olan ünlü oyuncu Charlize Theron, film serisine dair geçmişteki önyargılarından bahsetti.

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında'nın (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) jenerik sonrası sahnelerinde Clea rolüyle MSE'ye giren Theron, The Hollywood Reporter'a konuştu:

Cahildim, manevi ebeveynlerim gibi gördüğüm aile bana Marvel filmlerini izletene kadar bunların iyi olduğunu bilmiyordum. Onlar çok büyük Marvel hayranıydı ve ben bununla sürekli dalga geçerdim.

Ünlü oyuncu, bir bahar tatilinde manevi ailesinin çocuklarının filmleri kendisine de izlettiğini ve fikrinin değiştiğini söyledi:

'İnanamıyorum, bunlar aşırı iyi' falan dedim. Çocuklar da bana katıldı ve hepsini izledik, çok keyifli bir seyir oldu.

Theron'un karakteri Clea seyircinin karşısına ilk defa mayısta gösterime giren Doktor Strange'in devam filminin jenerik sonu sahnesinde Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı başrolü yolda durdururken çıkmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Platin sarı saçlı ve mor göz makyajı olan Clea, Doktor Strange'e "Bir ihlale sebep oldun ve biz de bunu düzelteceğiz" diyerek bir portal açmıştı.

Doktor Strange serisinin bu sahnesiyle üçüncü filmin yolu açılsa da Marvel tarafından devam projesine dair henüz bir açıklama yapılmadı.

47 yaşındaki Theron 1997 yapımı Şeytanın Avukatı (The Devil's Advocate) ve 1999 yapımı Tanrı'nın Eseri Şeytanın Parçası (The Cider House Rules) gibi filmlerle şöhreti yakalamıştı.

Theron, 2003'te seri katil Alieen Wuornos'u canlandırdığı Cani'deki (Monster) rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar kazanmıştı.

 

Independent Türkçe, Insider, The Hollywood Reporter

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU