Keanu Reeves: John Wick 4 şimdiye kadar yaptığım en zor film

Film 24 Mart 2023'te vizyona girecek

Brezilya'da 1-4 Aralık'ta düzenlenen eğlence ve çizgi roman etkinliği CCXP'ye katılan Keanu Reeves, John Wick 4'le ilgili konuştu.

Orada Güney Amerika ülkesindeki Omelete adlı popüler kültür haberleri sitesine açıklamalar yapan Reeves, "John Wick 4 şimdiye kadar yaptığım en zor film" dedi. Ünlü oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

Aksiyon açısından şimdiye kadar yaptığım en zor film ama onu iyi yapan da bu.

Wick, CCXP'de daha önce katıldığı bir panelde de filmde Wick'in peşinden gelen çok sayıda kişinin olduğunu söyledi. Pek çok farklı türde sahne çektiklerini de belirtti.
 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Serinin 4. filminde John Wick, başına koyulan ödül sebebiyle çok sayıdaki kiralık katille mücadele ediyor. Wick, özgürlüğünü elde edebilmek için Yüksek Şura'yla savaşıyor.

Reeves'in yanı sıra Donnie Yen, Bill Skarsgård ve Laurence Fishburne gibi isimlerin rol aldığı John Wick 4, 24 Mart 2023'te vizyona girecek.

John Wick serisinin spinoff'u Ballerina da gelecek sene seyircilerle buluşacak. Reeves, filmin başrolünü üstlenecek Ana de Armas'ın yanında yer alarak kendi rolünü bir kez daha canlandırmaya hazırlanıyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, ComicBook

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU