"Ciğer kralının" itirafı takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı

"Utanıyorum"

Johnson, "Bundan sonra daha iyi biri olacağım" dedi (Instagram / @liverking)

Sosyal medyada "ciğer kralı" olarak tanınan Brian Johnson, kaslarını çiğ sakatat yemeye değil steroidlere borçlu olduğunu itiraf etti.

45 yaşındaki Johnson, Instagram hesabından perşembe günü yayımladığı videoda “S**ıp batırdığımı tamamen kabul ediyorum. Yalan söyledim” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çiğ ciğer ve sakatat yediği videolarla ünlenen sosyal medya fenomeni, “Utanıyorum ve mahcubum. Birçok kişiyi yanlış yönlendirdim. Tek suçlu benim. Hepsi çok yanlıştı” ifadelerini kullandı.

Johnson, özsaygı sorunu yaşadığı için steroid kullandığını belirterek,  karın kası implantı yaptırdığına dair iddialarınsa gerçeği yansıtmadığını savundu.

Ciğer Kralı adlı beslenme şirketinin de sahibi olan Johnson, yılda 100 milyon dolar gelir elde ettiğini öne sürmüştü.

Sosyal medya fenomeninin itirafları, Derek adlı YouTuber'ın Johnson'ın e-postalarını ele geçirip salı günü yayımlamasının ardından geldi.
 


Söz konusu e-postalarda, Johnson'un büyüme hormonu içeren ilaçlarla ilgili bir antrenörle yazışmaları ve steroid kullandığına dair bilgiler ortaya çıkmıştı.

ABD'li komedyen ve podcast yayımcısı Joe Rogan da Johnson'ın steroid kullandığını öne sürmüş, sosyal medya fenomeniyse iddiaları reddetmişti.



Independent Türkçe, New York Post, Fitness Volt

DAHA FAZLA HABER OKU