Margot Robbie, "iyi bir oyuncu" olduğunu fark etmesini sağlayan filmi açıkladı

Robbie, bu filmin Quentin Tarantino'yla temasa geçmek için kendisine güven verdiğini söylüyor

(Reuters)

Margot Robbie, "iyi bir oyuncu" olduğunu fark etmesini sağlayan filmi açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

32 yaşındaki Avustralyalı oyuncu, Hollywood'da tanınan bir isim haline gelse de oyunculuk yeteneğine her zaman güvenmiyordu.

Önceki günlerde Londra'daki bir BAFTA etkinliğine katılan Robbie, 30'a yakın filmdeki oyunculuk deneyimini ve son 10 yılda yapımcı olarak yer aldığı çalışmaları değerlendirdi.

Babil (Babylon) yıldızı, belki de en çok Martin Scorsese'nin Para Avcısı'ndaki (The Wolf of Wall Street) rolüyle ya da DC Evreni'nden Harley Quinn olarak tanınıyor. Oyuncu ayrıca 2019 yapımı dram filmi Skandal'da (Bombshell) da rol aldı.

Etkinliği izleyenlere konuşan Robbie, Ben, Tonya'yı (I, Tonya) izlediğinde "iyi bir oyuncu" olduğunu fark ettiğini söyledi.

Robbie, "İlk kez bir filmi izledim ve 'Tamam, ben iyi bir oyuncuyum' dedim" diye konuştu.

Aynı zamanda Robbie'nin ilk büyük yapımcılığı olan 2017 yapımı filmde, oyuncu gerçek hayattaki artistik buz patencisi Tonya Harding'i canlandırdı. Ünlü oyuncu performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscarı ödülüne aday gösterilmiş ve BAFTA'nın da beğenisini kazanmıştı.

Robbie'nin rol arkadaşı Allison Janey, Harding'in katı annesi LaVona Fay Golden rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscarı'nı ve BAFTA ödülünü almıştı.
 

Margot Robbie, Tonya Harding rolünde
Margot Robbie, Tonya Harding rolünde (Clubhouse Pictures)


The Hollywood Reporter'ın haberine göre Robbie, Quentin Tarantino da dahil "idolleriyle temasa geçmek" için "yeterince iyi" olduğunu o zaman hissettiğini söyledi.

Oyuncu daha sonra, Tarantino'yla temas kurmasının 2019 yapımı Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time… In Hollywood) filminde Sharon Tate rolünü oynamasına olanak sağladığını açıkladı.

Ünlü oyuncu, Tarantino'yla çalışmanın "kendisi için ölmeden önce yapılacaklar listesinde yer alan bir şey" olduğunu söyledi.

Robbie, rol arkadaşları Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio'ya kıyasla çok az süre ekranda yer aldı. Ama oyuncu, bu daha küçük rolün kendisini "rahatsız etmediğini" ve filmde "anlatmak istediklerini anlattıklarını düşündüğünü" belirtti.

Röportajın başka bir yerinde Robbie, Scorsese'nin bir filmi "harika" yapmak için ihtiyaç duyduğunu düşündüğü tek şeyi açıkladı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU