Britney Spears'ın annesi Lynne, kızının "acıları" için özür diledi

Lynne, Britney'in vasilikle ilgili paylaşımının ardından şarkıcıya engelini kaldırması için yalvardı

(Reuters/AP)

Britney Spears'ın annesi Lynne, 13 yıllık vasiliği boyunca şarkıcının çektiği her "acı" için kamuoyu önünde özür diledi.

Geçen yıl yargıç, sanatçının 2008'den bu yana ilk kez kişisel ve mali bağımsızlığının kontrolünün kendisine geri verilmesine hükmetmişti.

Britney'in geçen hafta Instagram'da, ailesinden gelecek "gerçek bir özrün huzura kavuşmasını sağlayacağını" yazmasının ardından Lynne yorumlarda "Çektiğin acı için çooook üzgünüm!" yazdı.

Yıllardır üzülüyorum!

Lynne, "Seni çok seviyorum ve özlüyorum! Britney, içten içe seni ne kadar sevdiğimi ve özlediğimi biliyorsun! Seni inciten her şey ama her şey için özür dilerim!” diye ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lynne, Britney'e, "Lütfen engelimi kaldır ki birebir konuşabilelim" diye yalvardı.

Vasilik, şarkıcının babası Jamie Spears'ın mahkemeye kızının kişisel yaşamını ve mali durumunu kontrol etmek için dilekçe vermesinin ardından 2008'de başlatılmıştı.

Babası bu hamle için Spears'ın kamuoyunca bilinen akıl sağlığı sorunlarını gerekçe göstermiş ve geçici olması planlanan düzenleme o yılın sonunda kalıcı hale getirilmişti.

Geçen yaz Britney vasiliğinden kurtulma çabasıyla yargıca "Sadece hayatımı geri istiyorum" dediği çarpıcı bir ifade vermişti.

Britney “Şoktaydım. Travmatize oldum" demiş ve vasiliği "istismarcı" olarak damgalamış, hatta babasının bu konudaki rolünden dolayı hapse atılmasını önermişti.

Spears, mahkemeye doğum kontrol cihazı kullanmaya, ilaç almaya ve iradesi dışında çalışmaya zorlandığını da söylemişti.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU