Eski Scientology yöneticisi: John Travolta'yı masörle öpüşürken gördüm

Grease ve Pulp Fiction gibi filmlerin yıldızının gizli eşcinsel olduğuna yönelik iddialar bitmiyor

Travolta, Kelly Preston'la 28 yıl boyunca evli kalsa da dedikodular peşini bırakmadı (AFP)

Scientology'nin eski üst düzey yöneticilerinden Mike Rinder, yazdığı A Billion Years: My Escape From a Life in the Highest Ranks of Scientology (Bir Milyar Yıl: Scientology'nin En Yüksek Mevkilerindeki Bir Hayattan Kaçışım) adlı kitapta tarikat üyeleri hakkında birbirinden çarpıcı iddialarda bulundu. 

Bir keresinde John Travolta'nın süitinde ünlü aktörle konuştuklarını anlatan Rinder, o sırada bornoz giymiş masörün odaya girdiğini söyledi. Travolta'nın masörle dudaktan öpüştükten sonra "Birazdan geleceğim" dediğini iddia ederek şu ifadeleri kullandı:

Üst düzey bir Scientology yetkilisinin tam önünde bunu yapması bir hayli şoke ediciydi. Sanırım bana duyduğu güveni işaret ediyordu.

Rinder, şimdi 68 yaşında olan aktörün halkla ilişkiler konusunda yaşadığı sıkıntıları çözmekle görevlendirildiği için otele gittiğini belirtti. National Enquirer gazetesinde çıkacak bir haberin önünü kesmek için Scientology tarafından görevlendirildiğini anlattı:

1990'lı yılların başından bu yana farklı erkek sevgili iddiaları Travolta'ya musallat olmuştu. Bu iddiaları öne sürenler arasında eski pilotu ve bir porno yıldızı da vardı.

Gey seksi haberinin Scientology'nin mükemmel çifti John ve Kelly'ye halkla ilişkiler konusunda vereceği hasarı göz önünde bulundurarak tanıkların kirli çamaşırlarının peşine düşüp medyayı dava açmakla tehdit ettik.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rinder, Scientology'nin eşcinsellik karşıtı olmadığını iddia ettiğini ama "eşcinselliği tedavi edemedikleri" düşüncesinin yayılmasının tarikat liderlerini korkuttuğunu vurguladı. 

Grease ve Pulp Fiction gibi pek çok filmde başrol oynayan Travolta'nın herhangi bir temsilcisi bu iddialara yanıt vermedi. 

Scientology sözcülerinden biriyse iddiaları şöyle yalanladı:

Mike Rinder, sahtekarlıktan kar etmeyi amaçlayan müzmin bir yalancıdır.

Travolta'nın eşi Kelly Preston, 2020'de 57 yaşındayken meme kanseri yüzünden ölmüştü. Çiftin üç çocuğundan Jett, henüz 16'sındayken 2009'da hayatını kaybetmişti. Diğer çocuklardan Ella 22, Benjamin'se 11 yaşında.

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU