Metin Külünk: Her evde "Bu caminin din görevlisi var" dedirtmeliyiz

AK Partili Metin Külünk "Camiyi herkesin yüreğine dokunacak şekilde adım atmazsak biz nasıl küresel saldırılarda insanları yara almadan kurtarmayı nasıl başaracağız?" diye sordu

Fotoğraf: AA

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk camilerin sosyal hayat içerinde daha çok yer alması gerektiğini savundu.

Külünk sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda "Toplumsal meseleleri, muhtarlarla, kanaat önderleriyle beraber harekete geçip, adım atıp, her evde bu caminin din görevlisi var dedirtmeliyiz" ifadesine yer verdi.

Külünk paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gençlerimizin dikkatini toplayacağı, neşeyle gideceği, pedagoji formasyon veriyor musun? Aileye bir sıkıntınız var mı diyerek, muhtarlarla, kanaat önderleriyle beraber harekete geçip, adım atıp, her evde 'Bu caminin bir din görevlisi var ya, hayatın her alanıyla ilgili' dedirttiriyor musun? Neden camilerin, derneklerin spor çalışmaları yok? Neden cami dernekleri, caminin bulunduğu sokaklarda, sokak futbolu, voleybol ve basketbol turnuvası yaptırıyor dedirtmeyiz? Soruyorum, dijital üzerinden her bir insanın tek tek teslim alınmaya kalkıldığı bu süreçte biz tek tek insana dokunacak çalışmalar yapmazsak nasıl bağ kuracağız? Camiyi herkesin yüreğine dokunacak şekilde adım atmazsak biz nasıl küresel saldırılarda insanları yara almadan kurtarmayı nasıl başaracağız?    

 

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU