Iron Man'in yeni video oyunu resmen duyuruldu

"Tek oyunculu, üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu"

(Marvel Games)

Marvel Sinematik Evreni'ne Avengers: Endgame'de veda eden Iron Man, farklı bir platformda hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Video oyun şirketi Electronic Arts (EA) dün yaptığı açıklamada, Iron Man için çalışmalara başlandığını duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

EA, Marvel ve Motive Studio ortaklığıyla geliştirilen proje "tek oyunculu, üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu" şeklinde tanımlandı.

Hikayenin, Iron Man'in zengin tarihine dokunacağı, Tony Stark'ın karmaşıklığını, karizmasını ve yaratıcı dehasını sunacağı ve oyuncuların Iron Man olarak oynamanın nasıl bir his olduğunu öğrenmelerini sağlayacağı belirtildi.

Projenin başındaki Oliver Proulx şöyle konuştu:

Kendimize ait diyebileceğimiz yeni ve benzersiz bir hikaye yaratmak için harika bir fırsatımız var. Marvel, bizi yeni bir şy yaratmaya teşvik ediyor. Özürlüğümüz çok. Bu da ekip için çok çekici.

Marvel Games'in yaratıcı direktörü Bill Rosemann, daha önce Star Wars Battlefront 2, Star Wars: Squadrons ve Dead Space Remake gibi oyunları geliştiren Motive Studio'yla çalışacakları için heyecanlı olduklarını belirtti.

EA, Iron Man projesinin henüz başlarında olduğunu ve ileride daha fazla bilgi duyurulacağını bildirdi. Şirket ayrıca Marvel'la birkaç proje üzerinde daha çalıştıklarını açıkladı.

Marvel da geçen hafta Kaptan Amerika ve Black Panther oyunlarını duyurmuştu.

Iron Man'in 2008'de çıkan video oyunu pek beğenilmemişti.

 

Independent Türkçe, CNET, IGN

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU