Amber Heard'ün kardeşi, Johnny Depp'in MTV'de sahne almasına sert tepki gösterdi: "İğrençsiniz"

Johnny Depp, Amber Heard'le karalama davasından bu yana ilk kez büyük bir etkinlikte yer aldı

Johnny Depp, MTV Video Müzik Ödülleri'ne önceden kaydedilen videosunun kanal maskotuna montajlanmasıyla katıldı (AP /MTV)

Amber Heard'ün kardeşi Whitney Heard, Johnny Depp'in 28 Ağustos'taki MTV Müzik Ödülleri'nde sahneye çıkmasına tepki gösterdi.

Instagram hikayesinden paylaşım yapan 34 yaşındaki Whitney, MTV'yi etiketleyerek "İğrençsiniz ve belli ki çaresizsiniz. Umarım Depp'i çağıranların kız çocuğu yoktur" yazdı.

Whitney bu sözlerle, ablasının istismar gördüğünü öne sürdüğü Depp'in aralarındaki karalama davasından iki ay sonra büyük bir etkinlikte yer almasını eleştirdi.
 

Whitney Heard, "Amber Heard'ün yanındayım" anlamına gelen "IStandWithAmberHeard" etiketini kullandı (Instagram / @whitheard)
Whitney Heard, "Amber Heard'ün yanındayım" anlamına gelen "IStandWithAmberHeard" etiketini kullandı (Instagram / @whitheard)


Depp, MTV Müzik Ödülleri gecesinde kanalın maskotu olan Ay Adam kostümüne montajlanan videosuyla seyircilere seslenmişti.

Eski eşi Heard'le çekişmeli dava süreci yüzünden pek çok rolü kaybettiğini ima eden ünlü oyuncu, maskotluk yapması hakkında "İşe ihtiyacım vardı" şakası yapmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Depp'in sahnesi seyircilerin karmaşık tepkisine sebep oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları karalama davası lehine sonuçlanmasına rağmen ilişkilerinde şiddet uyguladığı iddiası çürütülmeyen Depp'in konuk olmasını eleştirdi. Ünlü oyuncunun hayranlarıysa bu anları komik buldu ve Depp'e böyle bir imkan sunulmasından memnun olduklarını dile getirdi.

Depp-Heard arasındaki karalama davası 1 Haziran'da karara bağlanmıştı. Mahkeme iki tarafın da birbirini karaladığı sonucuna varsa da dava Depp'in lehine sonuçlandı.

Davada Heard'ün Depp'e 15 milyon dolar, Heard'ün de Depp'e 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi.

 

Independent Türkçe, Insider, PageSix

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU